Știri crypto & Bitcoin - Bitcoin pregătit să ajute comunitățile - organizația nonprofit Latinx acceptă acum donații crypto - Binance investește 200 de milioane de dolari în Forbes pentru a spori cunoștințele consumatorilor despre Bitcoin – 20-06-2022

Știri crypto & Bitcoin - Bitcoin pregătit să ajute comunitățile - organizația nonprofit Latinx acceptă acum donații crypto - Binance investește 200 de milioane de dolari în Forbes pentru a spori cunoștințele consumatorilor despre Bitcoin – 20-06-2022

Bitcoin pregătit să ajute comunitățile - organizația nonprofit Latinx acceptă acum donații crypto

Alimentată de furnizorul de acțiuni caritabile, The Giving Block, Corazón Latino este pregătită să accepte Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) și multe alte criptomonede pentru a-și îndeplini obiectivele de reconectare a comunităților cu mediul înconjurător și de a oferi răspunsuri rapide în locurile afectate de dezastre, precum pandemia COVID-19.

Organizația nonprofit desfășoară în mod constant inițiative axate pe ecoturism, conservare și rezistență la schimbările climatice. În afară de acestea, Felipe Benitez, fondatorul și directorul executiv al Corazón Latino, spune că organizația a "oferit mobilizări de răspuns rapid pentru a sprijini comunitățile" în timpul situațiilor de urgență. Arizona, Puerto Rico și El Salvador se numără printre țările care au beneficiat de sprijinul său.

Fondatorul notează că adaptarea tehnologiilor emergente va ajuta organizația pe termen lung. Acesta spune că ei "cred că a fi în avangarda noilor instrumente și tehnologii" este foarte important pentru viitorul lor.

"Acceptarea criptomonedelor va face parte din strategia noastră pe termen lung, permițându-ne să fim mai incluzivi, mai creativi și mai inovatori pe măsură ce creștem și ne adaptăm la lumea noastră în schimbare".

Benitez adaugă că echipa lor va utiliza, de asemenea, tokeni nefungibili (NFT) pentru a evidenția frumusețea mediului înconjurător. În semn de recunoaștere a faptului că Puerto Rico a devenit un centru de criptomonede, Corazón Latino va dezvălui în curând NFT-uri care prezintă "cele mai iubite" animale sălbatice din Puerto Rico. "Sperăm ca fiecare activ virtual să reflecte și să întruchipeze aprecierea noastră pentru Madre Tierra", spune Benitez. (Sursa EN)

Binance investește 200 de milioane de dolari în Forbes pentru a spori cunoștințele consumatorilor despre Bitcoin

Binance, cel mai mare exchange crypto din lume în funcție de volumele de tranzacționare, face o investiție strategică în revista Forbes, veche de 104 ani, pentru a îmbunătăți înțelegerea consumatorilor cu privire la criptomonede și blockchain.

Forbes și Magnum Opus Acquisition Limited, o societate de achiziții cu scop special (SPAC) cotată la bursă, au anunțat oficial obținerea unei investiții strategice de 200 de milioane de dolari, din partea Binance.

Forbes a anunțat anterior planurile de a se lista la bursă prin intermediul unei combinații de afaceri cu Magnum Opus în august 2021, urmând ca tranzacția să se încheie în primul trimestru al anului 2022.

Investiția strategică de la Binance se va face prin preluarea de către Binance a acordurilor de subscriere, reprezentând 200 de milioane de dolari, din angajamentele din investiția privată în acțiuni publice (PIPE) de 400 de milioane de dolari, care a fost anunțată odată cu intenția Forbes de a se lista la bursă.

"Odată cu preluarea de către Binance a angajamentelor existente în cadrul PIPE, dimensiunea totală a PIPE va rămâne la 400 de milioane de dolari, iar investiția Binance va fi în conformitate cu practic aceleași condiții ca și investitorii existenți în PIPE", se arată în anunț.

Ca parte a tranzacției, directorul de comunicare al Binance, Patrick Hillmann, și șeful Binance Labs, Bill Chin, se vor alătura consiliului de administrație al Forbes.

Potrivit directorului executiv al Forbes, Mike Federle, investiția de la Binance va ajuta firma să obțină "experiența, rețeaua și resursele celui mai important exchange crypto și unul dintre cei mai de succes inovatori blockchain din lume".

"Forbes se angajează să demistifice complexitatea și să ofere informații utile despre tehnologiile blockchain și despre toate activele digitale emergente", a precizat acesta.

Fondatorul și directorul general al Binance, Changpeng Zhao, a subliniat importanța susținerii mass-media în industria crypto, ca parte a angajamentului companiei de a stimula cunoașterea și adoptarea crypto de către consumatori, declarând: "Pe măsură ce tehnologiile Web3 și blockchain avansează și piața crypto ajunge la maturitate, știm că mass-media este un element esențial pentru a construi o înțelegere și o educație pe scară largă a consumatorilor. Așteptăm cu nerăbdare să susținem inițiativele digitale ale Forbes, pe măsură ce evoluează într-o platformă de cunoaștere a investițiilor de nivel următor". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.