Știri crypto & Bitcoin - BlackRock a început să cocheteze cu crypto - Motley Fool a adăugat Bitcoin la „portofoliul său 10x” – 28-04-2021

Rick Rieder, CIO pentru BlackRock Financial Management a sugerat că firma a investit deja în crypto un procent din portofoliul său ...

Știri crypto & Bitcoin - BlackRock a început să cocheteze cu crypto - Motley Fool a adăugat Bitcoin la „portofoliul său 10x” – 28-04-2021

BlackRock a început să cocheteze cu crypto

Rick Rieder, CIO pentru BlackRock Financial Management a sugerat că firma a investit deja în crypto un procent din portofoliul său.

În cadrul unui interviu pentru Squawk Box, la CNBC, Rieder a spus ca BlackRock – cu active în valoare de mai mult de 8.6 trilioane $ în administrare – a „început să cocheteze puțin” cu investițiile în crypto. CIO-ul a descris volatilitatea criptomonedelor precum Bitcoin (BTC) drept „extraordinară”.

„Păstrarea unei porțiuni din ceea ce deții în numerar, în lucruri precum crypto are sens pentru mine, dar nu aș face o alocare specifică, nici nu mi-aș propune o țintă în ceea ce privește deținerile. Cred că tehnologia a evoluat, iar reglementările au evoluat și ele, până în punctul în care un anumit număr de oameni consideră că crypto ar trebui să facă parte din portofoliul lor.”

Rieder nu a specificat ce procentaj din activele în administrare de către BlackRock ar putea fi în crypto, dar comentariile acestuia vin după ce compania a menționat Bitcoin în cadrul a două depuneri de prospecte la SEC. Cererile sugerează posibilitatea ca BlackRock să utilizeze produse financiare derivate Bitcoin și alte active, ca parte a schemei sale de investiții.

Executivii companiei de management al activelor au vorbit în mod pozitiv despre crypto în ultimele luni. Rieder a mai declarat anterior că Bitcoin are potențialul de „a lua în mare parte locul aurului,” în timp ce în decembrie 2020, CEO-ul Larry Fink a spus că Bitcoin i-a atras atenția.(Sursa EN)

Motley Fool a adăugat Bitcoin la „portofoliul său 10x”

Gigantul de consultanță financiară și investiții, The Motley Fool a anunțat că va investi 5 milioane $ în Bitcoin (BTC) având așteptări ca prețul acestuia să crească la 500k $.

Compania a afirmat că nu va „achiziționa ETF-uri la suprapreț,”dar că va „achiziționa direct Bitcoin.”Momentan clasată pe locul cinci la nivel global, în categoria investițiilor, conform SimilarWeb și cu 87 millioane de vizite pe site pe lună, The Motley Fool a subliniat trei motive principale care au stat la baza achiziției: Bitcoin este un depozit de valoare mai bun decât aurul, este o acoperire eficientă împotriva inflației și are potențialul de a deveni un activ tranzacționabil.

Compania va investi în Bitcoin prin portofoliul său de numerar 10x, fiind unul dintre cele 40 de active despre care preconizează că va furniza un profit de 1000%, în următorii 15 ani. Compania a recomandat activul digital ca o deținere de bază, tuturor membrilor săi 10x și le-a oferit timp să achiziționeze BTC înainte ca The Motley Fool să efectueze propria achiziție. Compania a mai adăugat că, în săptămânile ce urmează, „va achiziționa separat Bitcoin în valoare de 5 milioane $, pe care îi va adăuga la propriul bilanț contabil.”

Datorită angajamentului pe termen lung, anunțul explică faptul că volatilitatea nu este un motiv prea mare de îngrijorare.

„În timp ce Bitcoin poate continua să fie volatil pe termen scurt, considerăm că are potențial 10x de la nivelurile de astăzi, pe termen lung, ca parte a unui portofoliu diversificat. Plănuim să păstrăm această investiție în Bitcoin pentru mulți ani.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.