Știri crypto & Bitcoin - Carte despre Bitcoin intră în top 3 pe lista de macroeconomie a Amazon - CEO-ul BlockFi spune că milenialii sunt cei ce vor duce la adoptarea Bitcoin în următorii ani – 23-02-2021

O nouă carte despre Bitcoin (BTC) a intrat în top 3 bestsellere din macroeconomie, oferind și mai multe dovezi că activele digitale ...

Știri crypto & Bitcoin - Carte despre Bitcoin intră în top 3 pe lista de macroeconomie a Amazon - CEO-ul BlockFi spune că milenialii sunt cei ce vor duce la adoptarea Bitcoin în următorii ani – 23-02-2021

Carte despre Bitcoin intră în top 3 pe lista de macroeconomie a Amazon

O nouă carte despre Bitcoin (BTC) a intrat în top 3 bestsellere din macroeconomie, oferind și mai multe dovezi că activele digitale stârnesc curiozitatea oamenilor. Lansată pe 2 decembrie, Bitcoin: Hard Money You Can’t F*ck With: Why bitcoin will be the next global reserve currency este momentan al treilea cel mai cumpărat titlu din categoria macroeconomie, a Kindle.

Cartea îl are drept autor pe Jason Williams, antreprenor și co-fondator al Morgan Creek Digital Assets – ramura focusată pe investiții crypto, a Morgan Creek Capital.

Cartea lui Williams oferă o introducere în Bitcoin, pentru cei ce au avut puțin de-a face cu această clasă de active. Pagina de vânzări a Amazon descrie cartea, după cum urmează:

„Hard Money You Can’t F*ck With explică totul despre Bitcoin în termeni simpli, ușor de redat și arată modalitatea prin care acești „bani pe internet” vor crește și vor deveni cea mai bună formă de bani, pe care am avut-o vreodată.”

Cartea este împărțită în trei capitole, ce includ: de ce Bitcoin contează în prezent, o scurtă istorie a banilor și modalitatea prin care BTC va deveni următoarea monedă de rezervă, la nivel global.

Se pare că interesul în retail pentru Bitcoin crește din nou, cel mai probabil ca rezultat al avântului luat de acesta, în ultimele luni. Căutările termenului, „Bitcoin”, pe Google au crescut la sfârșitul lunii septembrie și apoi în noiembrie. (Sursa EN)

CEO-ul BlockFi spune că milenialii sunt cei ce vor duce la adoptarea Bitcoin în următorii ani

Milenialii, o generație luată cu asalt de datorii pentru studii, salarii mici și lipsa economiilor, își poate rescrie povestea financiară, prin utilizarea de Bitcoin (BTC) și criptomonede, conform unei discuții din cadrul summit-ului BlockShow, din Singapore.

Aceasta a fost concluzia principală din discuția „Trenduri de investiții printre mileniali – un nou val de finanțe personale”, purtată de către Aya Kantorovich, FalconX, Zac Prince din partea BlockFi și Michael Sonnenshein, din partea Grayscale. Discuția s-a adâncit asupra impactului milenialilor asupra viitorului activelor digitale.

În timpul discuțiilor, Prince a menționat trei trenduri majore de adopție a Bitcoin, ce sunt în mod intrinsec legate de mileniali și investitorii tineri: transferul de bunăstare de la Baby Boomers, către tineri, prin moșteniri, creșterea activelor alternative și schimbarea preferințelor, spre digitalizare.

Activele alternative aflate în administrare au însumat 10 trilioane$ la nivel global, în luna iunie, cu 55% mai mult decât în 2013, conform furnizorului de date, Preqin. Deși mare parte din această schimbare s-a petrecut la nivel instituțional, milenialii vor juca din ce în ce mai mult un rol crucial, pe această piață.

În viziunea lui Prince este doar o chestiune de timp, până când mai multe instituții financiare vor crea rampe de lansare, care să poată deservi această categorie demografică.

„Este cu adevărat o problemă de accesibilitate,” a adăugat Aya Kantorovich, din partea FalconX. Deși mai puțin bullish în ceea ce privește trendul milenialilor, Kantorovich a spus că firma ei a observat un aflux important de furnizori de plăți, ce au nevoie de „lichidități importante,”ceea ce este un indicator clar în ceea ce privește adopția la nivel de consumatori.

Deși mulți consideră că diversificarea spre crypto este o decizie importantă, diversificarea în cadrul crypto crește de asemenea în importanță. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.