Știri crypto & Bitcoin - Cash App a Square ridică suma minimă la retragerea de Bitcoin la 0.001 - Elon Musk și Jack Dorsey sunt de acord că „Bitcoin stimulează energia regenerabilă” – 21-07-2021

Cash App a Square, o platformă de plăți Bitcoin-friendly a ridicat cerințele minime la retrageri, pentru posesorii de ...

Știri crypto & Bitcoin - Cash App a Square ridică suma minimă la retragerea de Bitcoin la 0.001 - Elon Musk și Jack Dorsey sunt de acord că „Bitcoin stimulează energia regenerabilă” – 21-07-2021

Cash App a Square ridică suma minimă la retragerea de Bitcoin la 0.001

Cash App a Square, o platformă de plăți Bitcoin-friendly a ridicat cerințele minime la retrageri, pentru posesorii de BTC.

Suma minimă de Bitcoin ce poate fi retrasă din conturi este acum de 0.001 BTC, sau 100 000 satoshi, față de 0.0001 BTC, sau 10 000 satoshi cum era înainte.

Cu un preț de aproximativ 51 800 $, 0.001 BTC este echivalent cu 51.80 $.

„Trebuie să dețineți un sold de cel puțin 0.001 BTC pentru a efectua o retragere.” Așa sună instrucțiunile pentru retrageri din cadrul Cash App. Utilizatorii încă pot retrage BTC în valoare de până la 2 000 $, la fiecare 24h, și de până la 5 000 $ la fiecare șapte zile.

Deși Cash App pare să-și fi actualizat în tăcere termenii privitori la retrageri, schimbarea se poate datora comisioanelor mari din rețea. După cum a mai fost raportat, comisioanele la tranzacționarea de BTC se apropie de noi niveluri record, în termeni de dolari, în urma unui declin substanțial în nivelul de hash rate al rețelei. Costul mediu al unei tranzacții Bitcoin a ajuns la 58 $, aproape de recordul de 62 $ stabilit în 2017. (Sursa EN)

Elon Musk și Jack Dorsey sunt de acord că „Bitcoin stimulează energia regenerabilă”

Unii dintre cei mai importanți susținători ai Bitcoin au căutat să demonstreze eficiența BTC în ceea ce privește mediul, cu o lucrare în colaborare, a mai multor cercetători din partea companiei de servicii financiare, Square și a managerului de investiții, Ark Invest, afirmând că minarea de Bitcoin poate crește eficiența producției de energie regenerabilă.

Lucrarea, creată de „The Bitcoin Clean Energy Initiative,”sau BCEI caută să contracareze afirmația conform căreia „calculele necesare pentru securizarea Bitcoin […] duc la deteriorarea mediului înconjurător și distrug planeta,” argumentând că minarea de Bitcoin stimulează generarea de electricitate „din surse de energie nepoluantă.”

Lucrarea a primit susținere din partea unor persoane de top din lumea crypto, precum Jack Dorsey, Elon Musk și Cathie Wood.

Pe 22 aprilie, în cadrul unei postări pe Twitter, Square argumentează că, în timp ce energia solară și eoliană pot fi produse la costuri mult mai reduse decât energia pe bază de combustibili fosili, aceste surse regenerabile pot produce de obicei, rezerve în exces, atunci când cererea este scăzută și în același timp pot întâmpina dificultăți în satisfacerea nevoilor consumatorilor și a industriei, atunci când cererea este mare.

Conform cercetătorilor, problema producției de energie regenerabilă și cererea pentru electricitate ar putea fi diminuată prin crearea unui ecosistem „în care bateriile solare/eoliene și minarea de Bitcoin co-există, pentru a forma o rețea ecologică, care să funcționeze aproape exclusiv pe bază de energie regenerabilă.”

„Acest lucru nu este doar fezabil, ci este fezabil fără a pune în pericol profitabilitatea sectorului.”

În ciuda costului energiei electrice pe bază solară sau eoliană, care reprezintă aproximativ jumătate și încă o treime din cel al combustibililor fosili, per kilowatt/oră, lucrarea afirmă că limitările geografice ale centralelor electrice duc la o rezervă „fie abundentă, fie inexistentă.”

Prin combinarea minării de Bitcoin cu rezervele de energie regenerabilă, lucrarea argumentează că limitările bateriilor și disiparea energiei pot fi compensate prin direcționarea energiei în exces către fermele de minare. Dacă miners ar putea prinde doar 20% din energia solară și eoliană, BCEI estimează că ar putea fi triplată capacitatea de minare la nivel global. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.