Știri crypto & Bitcoin - Cea mai de succes echipă de fotbal din Europa are un sponsor crypto - Firmă rusească de minare crypto se luptă să satisfacă cererile din străinătate – 28-04-2021

Cea mai de succes echipă de fotbal din Europa are un sponsor crypto

Cel mai de succes club de fotbal din Europa a anunțat un parteneriat cu o platformă turcească de tranzacționare crypto.

Rangers Football Club, echipa europeană cu cele mai multe trofee și 115 competiții câștigate va încheia un parteneriat cu exchange-ul crypto din Turcia, Bitci Technology. Parteneriatul va fi în vigoare până la sfârșitul sezonului 2022-2023, iar marca Bitci va apărea pe banda clubului. Clubul va lansa de asemenea propriul fan token, ca parte a înțelegerii.

Contul oficial de Twitter al clubului a făcut anunțul pe 17 februarie, declarând că:

„RangersFC este încântat să anunțe un parteneriat oficial nou, cu Bitci Technology, un acord extins ce va face vizibil brandul @bitcicom pe șorturile echipei Rangers First, până la sfârșitul sezonului 2022/23.”

Fondată în 1872, Rangers este una dintre cele mai vechi și de succes echipe de fotbal din Europa. Deși clubul joacă în mai puțin cunoscutul Scottish Premiership, Rangers atrage regulat peste 50 000 de fani pe stadionul său, săptămânal.

Directorul de marketing al Rangers, James Bisgrove a sărbătorit parteneriatul, menționând impactul pozitiv pe care îl va avea asupra profiturilor comerciale, afirmând că „va avea un impact imediat și pozitiv asupra creșterii continue a profiturilor comerciale.”

Fondatorul Bitci Technology, Çagdaş Çağlar a preconizat că relația simbiotică dintre criptomonede și industria sportului va fi în beneficiul ambelor părți, pe termen lung:

„Considerăm că tehnologiile blockchain vor deveni o parte esențială a industriei sportului, în viitorul apropiat. Cluburile sportive care sunt capabile să sesizeze importanța acestui trend astăzi, vor beneficia de mari avantaje în viitor.” (Sursa EN)

Firmă rusească de minare crypto se luptă să satisfacă cererile din străinătate

Operatorii de minare de criptomonede, de la nivel global își mută din ce în ce mai mult echipamentele în Rusia și în Comunitatea Statelor Independente, într-o încercare de a urmări prețuri mai mici la energia electrică.

Igor Runets, fondator și CEO al companiei rusești de minare crypto, BitRiver a declarat pentru agenția locală de știri, Kommersant, că firma își mărește capacitatea energetică pentru a satisface cererile tot mai multe, venite din partea investitorilor americani și a celor europeni.

Conform executivului, BitRiver a rămas fără capacitate de rezervă la centrele sale de date, având rezervată toată energia electrică pentru următoarele 18 luni. În această perioadă compania se așteaptă să plaseze echipament de minare, cu o putere totală de minare estimată la 1 GWh.

BitRiver, care operează cel mai mare serviciu de colocare pentru minarea de Bitcoin (BTC) în Rusia și regiunea CSI construiește acum două noi centre de date în Rusia, inclusiv o facilitate de 80 MWh în Krasnoyarsk și un centru de 300 MWh în Republica Buryatia. Compania se așteaptă să livreze 100 MWh până în toamna lui 2021, întrunind astfel doar jumătate din cerere.

CEO-ul a menționat că cererea în creștere vine în mare parte din SUA și din Europa, datorită investitorilor care își mută parțial operațiunile din China, Africa și America Latină, în căutarea de prețuri mai mici pentru energia electrică.

Pe fondul unei creșteri parabolice a recompenselor generate prin minare, minarea de crypto a devenit mai populară ca niciodată, iar acest aspect a determinat o creștere semnificativă în consumul energiei electrice. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.