Știri crypto & Bitcoin - Cea mai mare platforma de eCommerce din America Latină adaugă $ 7.8M Bitcoin la trezorerie - PayPal spune că eforturile sale privitoare la crypto se reflectă în declarațiile de câștiguri – 23-07-2021

Mercado Libre, cea mai mare platformă de e-commerce din America Latină a anunțat SEC despre faptul că a achiziționat Bitcoin în valoare de ...

Știri crypto & Bitcoin - Cea mai mare platforma de eCommerce din America Latină adaugă $ 7.8M Bitcoin la trezorerie - PayPal spune că eforturile sale privitoare la crypto se reflectă în declarațiile de câștiguri – 23-07-2021

Cea mai mare platforma de eCommerce din America Latină adaugă $ 7.8M Bitcoin la trezorerie

Mercado Libre, cea mai mare platformă de e-commerce din America Latină a anunțat SEC despre faptul că a achiziționat Bitcoin în valoare de 7.8 milioane $, în primul trimestru al anului 2021. Aceasta a declarat în raport că:

„Ca parte a strategiei trezoreriei noastre, în acest semestru am achiziționat Bitcoin în valoare de 7.8 milioane $, un activ digital pe care îl prezentăm în cadrul activelor noastre necorporale pe durată nedeterminată”

Achiziția face ca firma argentiniană sa devină prima mare companie din America Latină care achiziționează Bitcoin pentru trezoreria sa și se alătură astfel unui club exclusiv de companii, precum MicroStrategy și Tesla, care au anunțat anterior autoritățile cu privire la deținerea de BTC printre activele lor.

Dincolo de anunțul formal, relația popularului portal e-commerce, cu Bitcoin, nu este una nouă. După cum a mai fost relatat, la sfârșitul lunii aprilie, aceasta a permis utilizarea de Bitcoin pentru verticalele sale imobiliare, pe piața argentiniană.

Mai mult, fondatorul și CEO-ul Mercado Libre, Marcos Galperín, deja a anunțat în mod public, în nenumărate ocazii, că deține Bitcoin în portofoliul său încă din 2013, și și-a exprimat de asemenea, o serie de opinii bullish în ceea ce privește ecosistemul criptomonedelor în America Latină, afirmând chiar că vede Bitcoin drept un depozit mai valoros decât aurul.  (Sursa EN)

PayPal spune că eforturile sale privitoare la crypto se reflectă în declarațiile de câștiguri

Președintele și CEO-ul PayPal, Dan Schulman a declarat că activele digitale au adus profituri mari companiei și ca el consideră că CBDC și crypto vor fi o forță motrice în crearea „unui sistem financiar mai echitabil.”

Ca urmare a succesului îmbrățișării activelor crypto, de către PayPal, discuțiile s-au centrat pe recentele și viitoarele planuri ale companiei, în ceea ce privește activele digitale.

„Credem că actualele fundamente tehnologice ale sistemului nostru financiar vor fi îmbunătățite în mod substanțial în următorii ani,” a declarat Schulman, adăugând că aceasta va ajuta la recuperarea de după pandemie:

„Atât criptomonedele, cât și monedele digitale emise de băncile centrale joacă un rol esențial în modelarea unei recuperări mai cuprinzătoare și a unui sistem financiar mai echitabil.”

CEO-ul a declarat că furnizorul de plăți are planificat un traseu crypto amplu, menționând că inovațiile sale privind activele digitale vor fi urmate „în parteneriat cu guvernele și în conformitate cu cadrele legislative locale, naționale și globale.”

„Am obținut o mulțime de rezultate grozave ca urmare a eforturilor noastre privitoare la crypto.”

Acțiunile companiei au crescut cu mai mult de 5% miercuri, ca răspuns la actualizarea câștigurilor în care PayPal a dezvăluit că veniturile per acțiune au depășit așteptările cu mai bine de 20%.

Schulman a afirmat că adoptarea de către PayPal a activelor digitale „a fost îmbrățișată la scară largă”, menționând conversațiile constructive cu „băncile centrale, reglementatorii și oficialii guvernelor lumii.”

Compania a descris adoptarea sa a activelor digitale ca un sprijin pentru utilitatea criptomonedelor, prin furnizarea accesului pentru „milioane de comercianți din lume” la plățile cu crypto. Cu toate acestea, tranzacțiile efectuate în active digitale, în cadrul rețelei comerciale PayPal sunt în prezent stabilite în monede fiat. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.