Știri crypto & Bitcoin - CEO-ul DeVere spune că prețul Bitcoin va crește cu 50%, sau chiar se va dubla, în 2021 - Avocatul lui Vinnik face apel împotriva sentinței de 5 ani de închisoare, primită de către acesta – 25-02-2021

Raliul Bitcoin (BTC) este abia la început, conform lui Nigel Green, fondator și CEO al companiei de consultanță financiară, deVere Group ...

Știri crypto & Bitcoin - CEO-ul DeVere spune că prețul Bitcoin va crește cu 50%, sau chiar se va dubla, în 2021 - Avocatul lui Vinnik face apel împotriva sentinței de 5 ani de închisoare, primită de către acesta – 25-02-2021

CEO-ul DeVere spune că prețul Bitcoin va crește cu 50%, sau chiar se va dubla, în 2021

Raliul Bitcoin (BTC) este abia la început, conform lui Nigel Green, fondator și CEO al companiei de consultanță financiară, deVere Group.

În cadrul unui articol publicat în Newsmax, Green a declarat cu hotărâre că, Bitcoin va avea încă un an record în 2021, cu un preț ce va exploda cu cel puțin 50% și care se poate chiar dubla.

Bazat pe valorile din prezent, Green se așteaptă ca BTC să ajungă undeva între 34 500 $ și 46 000$, cândva anul acesta.

În timp ce recunoaște că Bitcoin nu va urca într-o linie dreaptă, Green spune că afluxul de investitori instituționali va duce la un val de interes din partea consumatorilor, creând cadrul perfect pentru formarea prețului.

Acesta a scris că:

„Unele dintre cele mai mari instituții din lume – printre care companii multinaționale de plăți și giganți de pe Wall Street – se alătură din ce în ce mai mult spațiului crypto, aducând cu ei o vastă experiență și un capital ce vor stârni interesul consumatorilor.”

Cererea la nivel instituțional a devenit motivul principal din spatele bull market-ului Bitcoin. Un alt catalizator este scenariul conform căruia, Bitcoin reprezintă o acoperire împotriva inflației și a incertitudinii de la nivel macroeconomic.

„[…]  în contextul în care guvernele continuă să susțină economiile și cresc nivelul cheltuielilor, din cauza pandemiei, investitorii se vor îndrepta din ce în ce mai mult către Bitcoin, ca acoperire împotriva îngrijorărilor întemeiate, legate de inflație.” (Sursa EN)

Avocatul lui Vinnik face apel împotriva sentinței de 5 ani de închisoare, primită de către acesta

Apărarea lui Alexander Vinnik, despre care se presupune că a recurs la spălare de bani, pentru care a fost condamnat la cinci ani de închisoare, nu este de acord cu decizia curții.

Conform unui raport al agenției ruse de presă, Kommersant, avocatul lui Vinnik, Frederic Belot a făcut apel la hotărârea curții franceze, argumentând că acuzatul nu a fost implicat în nicio operațiune ce presupune spălarea de bani.

Citând o hotărâre din 6 decembrie, care îl acuza pe Vinnik de „spălare de bani ca parte a unui grup infracțional organizat,” Belot a subliniat că „niciun grup infracțional” nu este alcătuit dintr-o singură persoană. „Tribunalul nu a dat nici măcar un singur nume, măcar presupus a face parte din acest grup.”

Conform lui Belot, Vinnik a fost mai curând victima „angajatorilor”săi anonimi, din partea exchange-ului crypto BTC-e, întrucât implicarea sa în administrarea platformei nu a fost dovedită: „Vinnik era doar un trader full-time și nu a participat, cel puțin în mod conștient, la orice tip de operațiune de spălare de bani.”

Apărarea lui Vinnik se așteaptă ca tribunalul să instrumenteze recursul în termen de patru luni, a mai afirmat Belot. Avocații au mai argumentat de asemenea, că hotărârea tribunalului din Paris a fost bazată pe o investigație în care au fost implicate agențiile de informații din SUA. Conform raportului, Vinnik se confruntă cu o posibilă pedeapsă de 50 de ani de închisoare în SUA, în cazul unei extrădări. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.