Știri crypto & Bitcoin - CoinShares listează ETP-uri crypto cu suport fizic pe bursa germană - Țările mici sunt mai presus în ceea ce privește câștigurile Bitcoin – 17-09-2021

Managerul european de active digitale CoinShares își extinde portofoliul de produse tranzacționate la bursă (ETP) cu suport fizic, cu o nouă listare în ...

Știri crypto & Bitcoin - CoinShares listează ETP-uri crypto cu suport fizic pe bursa germană - Țările mici sunt mai presus în ceea ce privește câștigurile Bitcoin – 17-09-2021

CoinShares listează ETP-uri crypto cu suport fizic pe bursa germană

Managerul european de active digitale CoinShares își extinde portofoliul de produse tranzacționate la bursă (ETP) cu suport fizic, cu o nouă listare în Germania.

Potrivit unui anunț, CoinShares Physical Bitcoin (BTC), Ether (ETH) și Litecoin (LTC) ETP s-au listat încrucișat la principala bursă germană, Deutsche Boerse Xetra.

Managerul de active digitale a început anul prin lansarea în ianuarie a unui ETP Bitcoin, numit CoinShares Physical Bitcoin (BITC). Listat la SIX Swiss Exchange din Elveția, fiecare ETP este susținut fizic de 0,001 Bitcoin.

De atunci, platforma CoinShares Physical a lansat ETP-urile Ether și Litecoin. CoinShares Physical Ether (ETHE) a fost garantat cu 0,03 ETH la lansare, în timp ce CoinShares Physical Litecoin (LITE) a fost garantat cu 0,2 LTC.

Frank Spiteri, directorul de venituri de la CoinShares, a declarat că platforma CoinShares Physical are acum peste 380 de milioane $ în active în administrare și operează în 11 țări.

Listarea ETP-urilor CoinShares Physical Bitcoin, Ether și Litecoin pe Boerse Xetra urmează aprobării din partea autorităților de reglementare pentru distribuirea ETP-urilor în Uniunea Europeană, se arată în anunț.

"Concentrându-ne pe cererea de pe piață, am lansat la începutul acestui an platforma noastră instituțională CoinShares Physical mai întâi în Elveția și acum în Europa", a declarat Jean-Marie Mognetti, CEO al CoinShares. Listarea pe Boerse Xetra oferă investitorilor instituționali europeni un punct de intrare în activele digitale cu credibilitatea CoinShares, a adăugat el. (Sursa EN)

Țările mici sunt mai presus în ceea ce privește câștigurile Bitcoin

Piețele emergente par să fie mai puternice în ceea ce privește investițiile în Bitcoin (BTC), oferind o dovadă în plus a creșterii adopției la nivel mondial, potrivit unui nou raport al firmei de analiză crypto, Chainalysis.

O analiză geografică a câștigurilor realizate din Bitcoin a arătat că investitorii din SUA au generat anul trecut câștiguri de 4,1 miliarde $, de peste trei ori mai mari decât China, care se află pe locul al doilea, potrivit Chainalysis. Deși stâlpii economici precum Japonia, Marea Britanie și Germania se aflau aproape de vârful listei, mai multe țări investesc mult mai mult în Bitcoin în raport cu indicatorii economici tradiționali, cum ar fi produsul intern brut.

Cu alte cuvinte, PIB-ul nu pare să fie un indicator puternic pentru cine generează un randament mai mare al investițiilor în Bitcoin.

Un caz remarcabil este Vietnamul, o țară care ocupă locul 53 în ceea ce privește PIB-ul, dar locul 13 când vine vorba de câștigurile realizate din Bitcoin. Pivotul brusc al acestei țări din Asia de Est de la o economie planificată la una care adoptă reforme de piață i-a permis să reducă rata sărăciei de la peste 70% la sub 6% din 2002, potrivit Băncii Mondiale.

De asemenea, Chainalysis a atras atenția asupra Republicii Cehe, Turciei și Spaniei, care se află pe locurile 54, 25 și, respectiv, 19 în ceea ce privește PIB-ul, dar toate se află în primele 20 în ceea ce privește câștigurile realizate din Bitcoin.

Piața bull 2020-2021 a Bitcoin a început în luna octombrie a anului trecut, deoarece prețul a crescut de la aproximativ 11k $ la peste 29k $ până la 31 decembrie. În cele din urmă, prețul Bitcoin avea să atingă un vârf de aproape 65k $ în aprilie, înainte de a suferi o corecție bruscă. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum