Știri crypto & Bitcoin - Comunitatea Monero vrea ca Elon Musk să adauge XMR ca opțiune de plată pentru Tesla - Club de fotbal din Premier League intră într-un parteneriat VR cu un site crypto pentru pariuri – 14-04-2021

La scurt timp după ce Tesla Motors a dat de înțeles că ar putea începe să accepte plăți în Bitcoin (BTC) pentru mașinile sale, comunitatea Monero a sugerat că ...

Știri crypto & Bitcoin - Comunitatea Monero vrea ca Elon Musk să adauge XMR ca opțiune de plată pentru Tesla - Club de fotbal din Premier League intră într-un parteneriat VR cu un site crypto pentru pariuri – 14-04-2021

Comunitatea Monero vrea ca Elon Musk să adauge XMR ca opțiune de plată pentru Tesla

Comunitatea Monero a făcut o propunere pe website-ul Tesla, pentru adăugarea XMR ca opțiune de plată.

La scurt timp după ce Tesla Motors a dat de înțeles că ar putea începe să accepte plăți în Bitcoin (BTC) pentru mașinile sale, comunitatea Monero a sugerat că, XMR ar putea reprezenta, de asemenea, o bună opțiune de plată.

După postarea propunerii, comunitatea Monero a strâns 890 XMR (155k $) într-o încercare de a adăuga Monero ca opțiune de plată pentru Tesla, împreună cu Bitcoin.

Ca parte a propunerii, comunitatea va încerca să îi atragă atenția lui Musk pentru o perioadă de 21 de zile. Dacă Tesla va accepta inițiativa, comunitatea Monero va selecta trei organizații caritabile care să primească mașini Tesla noi. Comunitatea a promis că va rambursa banii contribuabililor, în cazul în care nu va exista un răspuns sau un angajament din partea lui Musk, în intervalul celor 21 de zile.

Efortul a fost susținut de un total de 11 contribuabili, conform site-ului Monero.

Conform propunerii, fanii Tesla ar putea beneficia de opțiunea de plată prin XMR, datorită caracteristicilor sale unice de confidențialitate, prin comparație cu blockchains publice și detectabile, precum Bitcoin (BTC) sau Ether (ETH).

Propunerea vine pe fondul unor controverse existente în jurul caracteristicilor de confidențialitate ale Monero și al abilității de a detecta tranzacțiile XMR. (Sursa EN)

Club de fotbal din Premier League intră într-un parteneriat VR cu un site crypto pentru pariuri

Clubul de fotbal din Premier League, Southampton FC a intrat într-un parteneriat cu webiste-ul crypto pentru pariuri sportive, Sportsbet.io. Noua asociere va oferi șansa fanilor Southampton să experimenteze meciurile, în plină carantină împotriva COVID-19, prin intermediul unor căști VR, în timp ce influencerilor le vor fi oferite sume de Bitcoin (BTC) pentru a crea experiențe VR unice.

Sportsbet.io a devenit principalul partener al clubului Southampton FC, la începutul sezonului 2020-2021, iar site-ul englezesc de pariuri are ca scop acum, utilizarea drepturilor sale pentru ziua meciurilor, pe tărâmul virtual. Sportsbet.io a mai semnat de asemenea, un parteneriat pentru o durată de trei ani cu Arsenal, devenind astfel principalul partener pentru pariuri, al echipei.

Site-ul de pariuri acceptă depozite sub formă de Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), XRP, Tron (TRX), Tether (USDT) ș.a.

Tim Heath, fondator al Coingaming Group, care operează Sportsbet a declarat că a preconizat o dezvoltare a relației dintre fotbal și criptomonede.

„Considerăm că criptomonedele au un mare viitor în fotbal. Paralel cu experiențele fanilor în această manieră, am fost martorii primului transfer Bitcoin, atunci când un fotbalist a fost achiziționat cu utilizarea de criptomonede, semnând pentru DUX Internacional de Madrid, iar mai devreme anul acesta, fotbalistul profesionist din NFL, Russell Okung a afirmat că își primește salariul în Bitcoin. Este foarte probabil să vedem din ce în ce mai multe astfel de exemple, din partea cluburilor care găsesc noi modalități de a colabora cu fanii, în zi de meci.”

„În calitate de club, abordarea noastră digitală a urmărit dintotdeauna să redefinească status quo-ul conținutului și am fost entuziasmați de valorile pe care le avem în comun, cu echipa Sportsbet.io,” a declarat David Thomas, directorul comercial al Southampton FC. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.