Știri crypto & Bitcoin - Emitentul elvețian de ETP crypto a depășit 1 miliard $ în valoarea activelor aflate în administrarea sa - Analist al Wedbush spune că până la 5% din companiile publice vor urma exemplul Tesla – 27-04-2021

21Shares, un furnizor elvețian de produse crypto tranzacționate la bursă, sau ETP-uri, a înregistrat o creștere de 100% a activelor aflate în ...

Știri crypto & Bitcoin - Emitentul elvețian de ETP crypto a depășit 1 miliard $ în valoarea activelor aflate în administrarea sa - Analist al Wedbush spune că până la 5% din companiile publice vor urma exemplul Tesla – 27-04-2021

Emitentul elvețian de ETP crypto a depășit 1 miliard $ în valoarea activelor aflate în administrarea sa

21Shares, un furnizor elvețian de produse crypto tranzacționate la bursă, sau ETP-uri, a înregistrat o creștere de 100% a activelor aflate în administrarea sa, pe durata ultimelor două săptămâni.

Compania a anunțat că a trecut de pragul de 1 miliard $, în active aflate în administrare, pentru toate cele 12 ETP-uri ale sale. CEO-ul 21Shares, Hany Rashwan a declarat că firma a avut o creștere fulminantă în ceea ce privește produsele ETP, dublându-și activele aflate în administrare (AUM).

Conform anunțului, creșterea importantă a afacerii cu ETP-uri crypto a companiei este atribuită în principal adopției rapide de crypto de către investitorii instituționali și disponibilității produselor în exchange-urile europene crypto, reglementate.

Rashwan a declarat că investitorii instituționali pot investi în ETP-urile 21Shares prin utilizarea ISIN, care este un standard global utilizat pentru identificarea unor valori mobiliare specifice, precum obligațiuni, acțiuni, produse financiare derivate ș.a.:

„Pe fondul unei cereri instituționale ce urmărește expunere la crypto, prin intermediul ISIN, ne-a luat mai puțin de două săptămâni de la anunțarea AUM în valoare de 500 milioane $, până la depășirea pragului de 1 miliard $. Deja devine rațional pentru mulți manageri de averi, pentru băncile private si persoanele fizice să aloce fonduri către activele crypto.” (Sursa EN)


Analist al Wedbush spune că până la 5% din companiile publice vor urma exemplul Tesla

Adoptarea strategică a Bitcoin (BTC) de către Tesla va avea un impact puternic asupra adopției activului digital, la nivel corporativ, conform lui Dan Ives, de la Wedbush Securities.

În cadrul unui interviu pentru CNBC, Ives a declarat că expunerea Tesla la Bitcoin „nu este doar un moft” ci parte dintr-o strategie pe termen lung, care este determinată de o teză de investiții si de o teză de afaceri.

„Cred că Tesla își va dubla profiturile din investiția sa în Bitcoin.”

„Fără niciun dubiu, Musk și Tesla […] fac aceasta nu doar din perspectiva unei investiții, ci și din perspectiva unei tranzacții.”

Ives se referea la decizia recentă a Tesla de a aloca 1.5 miliarde $ către Bitcoin și de a accepta activul digital ca formă de plată. La momentul interviului, Tesla câștigase aproximativ 1 miliard $ din investiția sa în Bitcoin. „Aceasta reprezintă mai mult decât au câștigat din vânzarea tuturor automobilelor electrice, în anul 2020.”

Wedbush Securities consideră că între 3% și 5% dintre companiile listate public vor investi în Bitcoin, în următoarele 12, până la 18 luni, deși adopția lor va fi limitată strict la investiții, a declarat Ives. Pragul de 5% nu va fi probabil depășit fără mai multă claritate legislativă în ceea ce privește BTC.

Comentariul lui Ives asupra Tesla reflectă analiza sa recentă asupra Bitcoin, în care a descris activul digital ca parte a unui scenariu de adopție mult mai mare. Mania Bitcoin „nu este un moft, în opinia noastră, ci mai curând începutul unei noi ere, pe frontul monedelor digitale,”a declarat acesta.  (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.