Știri crypto & Bitcoin - Ethereum și Tezos, conectate prin intermediul unei legături blockchain - Copilul minune din NFL, Trevor Lawrence semnează aprobare pentru afacere crypto cu Blockfolio – 21-07-2021

Spațiul criptomonedelor a devenit puțin mai interconectat, după ce dezvoltatorii au creat o legătură cross-chain între Ethereum și blockhain-urile Tezos. În urma lansării ...

Știri crypto & Bitcoin - Ethereum și Tezos, conectate prin intermediul unei legături blockchain - Copilul minune din NFL, Trevor Lawrence semnează aprobare pentru afacere crypto cu Blockfolio – 21-07-2021

Ethereum și Tezos, conectate prin intermediul unei legături blockchain

Spațiul criptomonedelor a devenit puțin mai interconectat, după ce dezvoltatorii au creat o legătură cross-chain între Ethereum și blockhain-urile Tezos. În urma lansării Wrap Protocol, creat de către Bender Labs, tokenii bazați pe Ethereum, ERC-20 și ERC-721 pot fi făcuți compatibili cu Tezos, permițând astfel posesorilor de Ether (ETH) să interacționeze cu ecosistemul Tezos.

Token wrapping-ul a devenit o metodă comună de a conecta utilizatorii a două platforme blockchain separate și este probabil cel mai bine exemplificat de Wrapped Bitcoin (WBTC), care este o versiune ERC-20 a Bitcoin (BTC), ce rulează în Ethereum.

Wrap Protocol încadrează tokenii bazați pe Ethereum, în standardul de token Tezos, FA2, ceea ce înseamnă că aceștia pot fi utilizați ca reprezentări unu-la-unu, fără dificultăți tehnice, sau diferențe de preț.

Precum Ethereum, Tezos deține propriul ecosistem de finanțe descentralizate. Spre deosebire de Ethereum, care va trebui să aștepte aproximativ un an, înainte să treacă la un algoritm de consens proof-of-stake, staking-ul în Tezos este deja disponibil la scară largă, oferind posesorilor de ETH o șansă timpurie fezabilă, de a acumula venituri în mod pasiv.

Utilizatorii Wrap Protocol participă la guvernarea acestuia, prin utilizarea token-ului WRAP, care este compatibil atât cu Tezos, cât și cu Ethereum, operând atât în infrastructura FA2, cât și în cea ERC-20.

Succesul Wrapped Bitcoin poate fi observat în capitalizarea sa de piață în valoare de 8 miliarde $, reprezentând valoarea BTC găzduită în Ethereum. În prezent este al cincilea cel mai mare token al Ethereum – în spatele Tether (USDT), UNI al Uniswap, LINK al Chainlink și USD Coin (USDC) – și al 19-lea cel mai mare proiect crypto, în general. (Sursa EN)

Copilul minune din NFL, Trevor Lawrence semnează aprobare pentru afacere crypto cu Blockfolio

Trevor Lawrence, presupusa alegere numărul unu din NFL a semnat un acord de aprobare cu platforma de monitorizare de portofolii crypto, Blockfolio.

Conform unui raport al New York Times, Lawrence a primit deja un bonus la semnarea acordului de aprobare crypto, din partea Blockfolio.

Comentând asupra acordului, Sam Bankman-Fried, CEO-ul companiei mamă a Blockfolio , FTX a declarat că Lawrence a fost „entuziasmat de crypto.”

Conform lui Bankman-Fried, dispoziția pozitivă a lui Lawrence în ceea ce privește criptomonedele este cea care a atras compania către copilul minune din NFL, adăugând că FTX urmărea să își promoveze afacerea către un public mainstream.

În timp ce detaliile acordului încheiat pe mai mulți ani, cu Lawrence nu au fost făcute publice, NYT a citat un purtător de cuvânt al companiei, care a dezvăluit faptul că bonusul inițial la semnare s-a apreciat deja ca valoare, în puțin peste trei zile.

În altă parte în NFL, Sean Culkin de la Kansas City Chiefs este presupus a fi primul jucător din NFL care își primește salariul integral în crypto.

Conform unui raport al Newsweek, Culkin își va primi salariul de bază în valoare de 920k $ în tranșe bisăptămânale din partea Chiefs, prin intermediul platformei Zap. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.