Știri crypto & Bitcoin - Fostul Bitcoin bull Raoul Pal deține doar 1 Bitcoin - Președinții Turciei și El Salvadorului s-au întâlnit, Bitcoinerii au rămas dezamăgiți – 15-05-2022

Știri crypto & Bitcoin - Fostul Bitcoin bull Raoul Pal deține doar 1 Bitcoin - Președinții Turciei și El Salvadorului s-au întâlnit, Bitcoinerii au rămas dezamăgiți – 15-05-2022

Fostul Bitcoin bull Raoul Pal deține doar 1 Bitcoin

Fostul manager al fondului de acoperire Goldman Sachs și susținător al criptomonedelor, Raoul Pal, a afirmat într-un mesaj pe Twitter că acum deține doar un singur Bitcoin (BTC).

Întrucât afirmația a fost făcută în toiul unei lupte pe Twitter cu autoproclamatul "strateg Bitcoin", Greg Foss, nu este în întregime clar dacă este o exagerare sau o declarație exactă cu privire la deținerile sale. Pal este fondatorul și directorul general al Real Vision și Global Macro, în timp ce Foss este director executiv la Validus Power Corp.

Dezvăluirea deținerii sale aparent mici a provocat cu siguranță agitație și anxietate în rândul fanilor adevărați ai Bitcoin, care l-au privit pe Pal cu suspiciune încă de când a început să numească Ethereum "cea mai mare tranzacție" și a prezis că Ether (ETH) și altcoins vor depăși în cele din urmă BTC.

Pal a cumpărat pentru prima dată BTC în noiembrie 2013. Acesta a vândut pentru un profit de 10 ori mai mare în așa-numitele "războaie de fork" din 2017 (ratând un câștig și mai mare mai târziu în acel an). În mai 2021, acesta a confirmat că deținea mai mult ETH decât BTC.

Barney a fost instigat de Foss, care a scris pe Twitter "Raoul este slab". După câteva schimburi de replici între Pal și maxi Bitcoin, Pal a postat că oameni ca Foss și ideologia de excludere a comunității Bitcoin sunt motivul pentru care deține doar 1 BTC.

Acest lucru a supărat comunitatea, multe dintre persoane susținând că a lăsat emoția să întunece logica. "Sentimentele sale îi afectează viitorul", a comentat un utilizator Emanuel Moinhos într-un răspuns la un tweet de la Bitcoin Meme Hub. (Sursa EN)

Președinții Turciei și El Salvadorului s-au întâlnit, Bitcoinerii au rămas dezamăgiți

Bitcoin (BTC) a primit mai mult decât o lovitură pe piețe. Moneda portocalie a primit o lovitură dură în timp ce președintele turc, Recep Tayyip Erdoğan l-a primit pe colegul său salvadorian, Nayib Bukele în capitala Turciei pentru a vorbi despre o serie de subiecte. În timp ce Bitcoin nu a reușit să fie un subiect de discuție, acest lucru nu a împiedicat zvonurile de pe Twitter.

Ca parte a vizitei de stat, Bukele și Erdoğan au început cu o ceremonie oficială. La scurt timp după aceea, au inaugurat noua ambasadă salvadoriană, înainte de a conveni asupra a șase acorduri care acoperă economia, comerțul, apărarea, diplomația și educația.

Acordurile urmăresc creșterea volumului schimburilor comerciale dintre cele două țări la 500 de milioane de dolari în cinci ani. Volumele schimburilor comerciale pentru 2020 și 2021 au fost de 27 de milioane de dolari și, respectiv, aproape 50 de milioane de dolari.

Nu a existat nicio mențiune despre Bitcoin sau despre criptomonede în timpul procedurilor.

Acest lucru nu a împiedicat Twitter să speculeze cu privire la natura întâlnirii. O explozie de știri coordonată, realizată de conturi false de Twitter care imitau conturile populare Deltaone, Zerohedge și un cont de parodie a lui Bukele, LaDictatore, a anunțat simultan că Turcia va anunța Bitcoin ca mijloc legal de plată până în februarie 2022. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.