Știri crypto & Bitcoin - Gemini va lansa recompense Bitcoin de tip cashback la cardul de credit Mastercard - Posibilă adopție a Bitcoin la nivel de trezorerii pe fondul îngrijorărilor legate de inflație – 19-07-2021

Exchange-ul crypto, Gemini, a anunțat lansarea cardului de credit Gemini, care va permite posesorilor de criptomonede să cheltuie crypto și să primească recompense de tip ...

Știri crypto & Bitcoin - Gemini va lansa recompense Bitcoin de tip cashback la cardul de credit Mastercard - Posibilă adopție a Bitcoin la nivel de trezorerii pe fondul îngrijorărilor legate de inflație – 19-07-2021

Gemini va lansa recompense Bitcoin de tip cashback la cardul de credit Mastercard

Exchange-ul crypto, Gemini, a anunțat lansarea cardului de credit Gemini, care va permite posesorilor de criptomonede să cheltuie crypto și să primească recompense de tip cashback, sub formă de Bitcoin (BTC), sau sub forma oricăror alte criptomonede disponibile pe platforma Gemini.

Cardul de credit va fi lansat împreună cu Mastercard și va fi emis de către instituția bancară online, WebBank. Lansarea sa este preconizată pentru vara aceasta și a primit deja peste 140k semnături din partea clienților în așteptare.

Gemini se alătură astfel exchange-urilor precum Binance și Coinbase în lansarea unui card crypto, întrucât posesorii caută o metodă de a-și utiliza monedele în situații din viața reală. Cardul Gemini va oferi utilizatorilor 3% cashback la achizițiile de mese, 2% la alimente și 1% la alte achiziții. Recompensele vor fi plătite utilizatorului în timp real, exact la momentul în care are loc tranzacția.

Președintele responsabil cu operațiunile Mastercard America de Nord, Linda Kirkpatrick, a declarat că firma de servicii financiare este încântată să furnizeze mai multe opțiuni pentru clienți, prin lansarea de plăți și recompense crypto.

„Parteneriatul nostru cu Gemini se construiește pe această bază, care conectează nevoile clienților cu activele de următoare generație și care oferă o experiență inovatoare, care redefinește viitorul recompenselor și beneficiilor utilizării cardurilor.”

Co-fondatorul Gemini, Tyler Winklevoss, a afirmat că, cardurile de credit crypto sunt o bună metodă de a oferi utilizatorilor un punct de intrare în spațiul crypto, fără a trebui să își modifice obiceiurile.

„Întrucât tot mai mulți consumatori urmăresc să intre în ecosistemul crypto, Gemini Credit Card le oferă acestora un punct facil de intrare și o metodă ușoară de a câștiga crypto sub formă de recompensă, fără a-și schimba obiceiurile zilnice în ceea ce privește cheltuielile.” (Sursa EN)

Posibilă adopție a Bitcoin la nivel de trezorerii pe fondul îngrijorărilor legate de inflație

Nu mai puțin de 47 de companii au citat termenul „inflație”în estimările câștigurilor pentru primul semestru din 2021.

Conform unui raport al furnizorului de date financiare de piață, FactSet, cifra reprezintă cel mai mare număr de companii care a făcut aceasta, în ultimul deceniu.

Mai devreme în luna aprilie, Biroul de Statistică al SUA a publicat raportul denumit, „Indicele prețului de producător”, sau PPI, care arată o creștere de 4.2% în PPI, cea mai mare din septembrie 2011 și până acum.

În timp ce președintele Rezervei Federale, Jerome Powell continuă să argumenteze că actuala inflație și indicele prețului consumatorului sunt doar temporare, există un contraargument care spune că afacerile vor trece la transferarea greutății unui cost mai mare al producției, către clienți.

Între timp, companiile ar putea, de asemenea, să caute modalități pentru a-și proteja rezervele de numerar de devalorizarea dolarului american, ca urmare a stimulentelor financiare în valoare de aproximativ 6 trilioane $, pompate în economia americană, pe durata actualei pandemii de coronavirus.

Întrucât este de așteptat ca inflația să continue să urce pe o traiectorie ascendentă, cel puțin pe termen scurt, tot mai multe companii americane și-ar putea converti o parte din rezervele de numerar, în Bitcoin. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.