Știri crypto & Bitcoin - O nouă analiză sugerează că Satoshi Nakamoto a trăit în Londra - Exod Bitcoin: utilizatorii OKEx își mută activele crypto din exchange, odată cu reluarea retragerilor – 19-02-2021

Un nou raport a determinat faptul că Londra este locul cel mai probabil, din care Satoshi Nakamoto a lucrat la Bitcoin (BTC), între 2008 și 2010 ...

Știri crypto & Bitcoin - O nouă analiză sugerează că Satoshi Nakamoto a trăit în Londra - Exod Bitcoin: utilizatorii OKEx își mută activele crypto din exchange, odată cu reluarea retragerilor – 19-02-2021

O nouă analiză sugerează că Satoshi Nakamoto a trăit în Londra

Un nou raport a determinat faptul că Londra este locul cel mai probabil, din care Satoshi Nakamoto a lucrat la Bitcoin (BTC), între 2008 și 2010.

Autorul raportului, Doncho Karaivanov a luat în calcul mai mulți factori pentru a justifica această concluzie, inclusiv o analiză a datelor și orelor la care au fost publicate materialele lui Satoshi, a termenilor și modului de scriere al cuvintelor, cât și a faptului că titlul „The Times”era specific versiunii englezești a revistei.

Ideea că Satoshi era britanic nu este nouă, întrucât sute de jurnaliști și detectivi au parcurs amănunțit urmele activității creatorului Bitcoin și au răscolit internetul, în căutarea de indicii ale originii acestuia.

Dar, acest nou raport, din The Chain Bulletin include informații suplimentare față de analizele anterioare, precum sublinierea posibilității ca Satoshi să se fi referit la ediția tipărită a The Times, atunci când a scris titlul faimos de acum, din 3 ianuarie 2009, în blocul de geneză al Bitcoin.

Aceasta deoarece doar ediția tipărită a „The Times,”distribuită în Anglia a utilizat titlul „Cancelar, la un pas de al doilea plan de salvare pentru bănci,” în timp ce ediția online a inclus numele acestuia în titlu. Ediția americană a ziarului nu a conținut știrea deloc. Karaivanov a analizat datele referitoare la numărul de cititori, care arată că aproximativ 43% din cititorii „The Times” se află în Londra, care, corelate cu faptul că „Londra este cel mai mare hub financiar din lume, duc la concluzia că este foarte probabil ca Satoshi să fi trăit în Londra în perioada dintre 2008-2010.”

Analiza lui Karaivanov a datei și orei materialelor postate de către Satoshi, inclusiv a postărilor de pe Bitcointalk, a email-urilor trimise către dezvoltatorii timpurii ai Bitcoin, cât și a angajamentelor făcute pentru depozitele Bitcoin, în SourceForge, toate aduc dovezi suplimentare că Satoshi a locuit în Marea Britanie. Totuși, Karaivanov recunoaște că tiparul de postare al lui Satoshi ar fi putut de asemenea reflecta o persoană care locuia pe Coasta de Est sau de Vest, din SUA. (Sursa EN)

Exod Bitcoin: utilizatorii OKEx își mută activele crypto din exchange, odată cu reluarea retragerilor

După o suspendare a retragerilor, pentru toți utilizatorii, ce a durat cinci săptămâni, exchange-ul de criptomonede, OKEx și-a reluat serviciile în mod normal, la ora 8:00 am UTC, pe 26 noiembrie.

La momentul anunțului redeschiderii, OKEx a indicat faptul că va lansa un program de compensații și recompense, pentru a-și exprima recunoștința față de clienți.

Aceste programe includ carduri cu reduceri la comisioane, denominate în Tether (USDT), o plată compensatorie unică, bazată pe istoricul tranzacțiilor și activelor utilizatorilor și o dublare a calculului ponderii activelor, pentru utilizatorii exchange-ului, în tokenul nativ, OKB.

În ciuda acestor eforturi, datele indică faptul că programele nu au fost de ajuns pentru a opri utilizatorii din a-și retrage fondurile, pe fondul pierderii încrederii în companie.

Exchange-ul și-a menținut declarația conform căreia nu a fost implicat în activități ilegale, deși au existat rapoarte conform cărora, fondatorul acestuia, Star Xu ar fi fost interogat de poliție în aceeași săptămână.

Sistarea bruscă a retragerilor, din luna octombrie a dus la o volatilitate însemnată pe piețe, ducând la o scădere de 3% în prețul de tranzacționare al Bitcoin (BTC). (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.