Știri crypto & Bitcoin - O nouă cercetare anticipează un an sumbru pentru Bitcoin, în timp ce DeFi și DAO cresc - Națiunile vor adopta Bitcoin, iar utilizatorii de criptomonede vor ajunge la 1 miliard până în 2023 – raport – 16-05-2022

Știri crypto & Bitcoin - O nouă cercetare anticipează un an sumbru pentru Bitcoin, în timp ce DeFi și DAO cresc - Națiunile vor adopta Bitcoin, iar utilizatorii de criptomonede vor ajunge la 1 miliard până în 2023 – raport – 16-05-2022

O nouă cercetare anticipează un an sumbru pentru Bitcoin, în timp ce DeFi și DAO cresc

Un alt jucător important din lumea criptomonedelor prognozează un an sumbru pentru Bitcoin (BTC) în 2022. În urma înăspririi măsurilor de lichiditate ale Rezervei Federale a Statelor Unite și ale altor bănci centrale, Huobi Research consideră că BTC va intra pe o piață bear. Pe partea mai bună a lucrurilor, finanțele descentralizate (DeFi) vor continua să se extindă și să se adapteze, iar guvernanța organizațiilor autonome descentralizate (DAO) va deveni în cele din urmă un motor important al activității on-chain.

Anul 2021 a fost un an de cotitură pentru crypto, creșterea industriei atingând noi culmi. DeFi, tokenii nefungibili, adoptarea criptomonedelor, utilizarea blockchain și alte facțiuni, toate au avut ani buni. Tehnologia Blockchain a fost, de asemenea, adusă în prim-plan prin intermediul Web3 și al metaversului. De asemenea, autoritățile de reglementare recuperează decalajul, 40 de națiuni stabilind peste 150 de reguli distincte pentru criptomonede, conform raportului "Global Crypto Industry Overview and Trends" publicat de Huobi Research, în colaborare cu Blockchain Association Singapore.

În timp ce mai multe dintre aceste industrii vor continua să se dezvolte în acest an, ar putea fi un an dificil pentru BTC. (Sursa EN)

Națiunile vor adopta Bitcoin, iar utilizatorii de criptomonede vor ajunge la 1 miliard până în 2023 – raport

Există o rază de speranță pentru Bitcoin (BTC) bulls. Un raport promițător de la Crypto.com prevede că utilizatorii globali de criptomonede ar putea ajunge la un miliard până la sfârșitul anului 2022.

Raportul ajunge la concluzia că o combinație de națiuni în curs de dezvoltare, care copiază exemplul portocaliu al El Salvadorului și o "poziție mai prietenoasă" față de industria crypto înseamnă că "Națiunile nu își mai pot permite să ignore mișcarea tot mai mare a publicului către crypto".

Privind retrospectiv la anul 2021, populația crypto globală a crescut cu 178% în 2021, de la 106 milioane în ianuarie, la 295 milioane în decembrie. În timp ce 2021 a început cu Tesla și Mastercard alăturându-se petrecerii cu plăți și adopție de crypto, BTC a condus creșterea în a doua parte a anului, depășind efectiv adoptarea Ether (ETH).

Având în vedere că numărul de utilizatori de crypto în 2021 s-a împotmolit, Crypto.com estimează că "Dacă extrapolăm o rată similară de creștere în 2022, suntem pe cale să ajungem la 1 miliard de utilizatori de crypto până la sfârșitul anului 2022".

Cu toate acestea, pentru a ajunge acolo va fi nevoie de mai mult decât de o singură națiune din America Latină care să adopte Bitcoin și de o reglementare sănătoasă a criptomonedelor în Statele Unite.Din fericire, un raport recent al Fidelity este de acord cu privire la adoptarea statelor naționale; ei "nu ar fi surprinși" să vadă mai multe țări adoptând BTC în 2022. În ceea ce privește cea de-a doua parte a predicției Crypto.com privind o poziție mai prietenoasă față de crypto, juriul este în curs de deliberare. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.