Știri crypto & Bitcoin - Principalul furnizor de plăți din Filipine adaugă crypto la aplicația sa mobilă - Primarul dezvelește statuia "Miami Bull" cu ochi cu laser pentru a da startul la Bitcoin 2022 – 21-09-2022

Știri crypto & Bitcoin - Principalul furnizor de plăți din Filipine adaugă crypto la aplicația sa mobilă - Primarul dezvelește statuia "Miami Bull" cu ochi cu laser pentru a da startul la Bitcoin 2022 – 21-09-2022

Principalul furnizor de plăți din Filipine adaugă crypto la aplicația sa mobilă

Compania fintech, PayMaya, cu sediul în Filipine, ar fi lansat o nouă funcție de criptomonede în aplicația sa, călcând pe urmele PayPal, Venmo și altele.

Potrivit TechInAsia, utilizatorii PayMaya vor putea să tranzacționeze, să cumpere și să cheltuiască active digitale folosind conturile lor. Acest lucru face parte, de asemenea, din obiectivul PayMaya de a oferi un pachet complet de crypto pentru oricine este interesat să intre pe piață.

Cu noua funcție, PayMaya intenționează să simplifice învățarea și utilizarea criptomonedelor de către filipinezi, conform raportului. În plus, aceasta va elimina necesitatea ca utilizatorii să se înregistreze la exchange-urile crypto, să creeze un portofel crypto și să treacă prin alte etape KYC.

PayMaya este cel mai mare furnizor de plăți digitale din Filipine. Este, de asemenea, un emitent de monedă virtuală (EMI) și un furnizor de servicii de active virtuale (VASP), licențiat de Bangko Sentral ng Pilipinas, banca centrală a Filipinelor. Aplicația PayMaya are peste 40 de milioane de utilizatori înregistrați.

Shailesh Baidwan, președintele PayMaya, a comentat popularitatea tot mai mare a criptomonedelor în rândul filipinezilor, spunând

"Având în vedere că portofelul electronic PayMaya face deja parte din viața lor de zi cu zi pentru achizițiile și tranzacțiile zilnice, clienții noștri doresc acum să poată cumpăra și câștiga crypto în mod inteligent și fără probleme. Acesta este motivul pentru care o facem o caracteristică integrată în aplicația noastră de portofel electronic." (Sursa EN)

Primarul dezvelește statuia "Miami Bull" cu ochi cu laser pentru a da startul la Bitcoin 2022

Pentru a marca deschiderea conferinței Bitcoin 2022, primarul orașului Miami, Francis Suarez, a dezvelit o statuie de taur cu ochi de laser, menită să simbolizeze faptul că Miami a devenit autoproclamata "capitală mondială a crypto".

Statuia este un taur cu aspect robotic de 3.000 de kilograme, modelat în același mod ca și cel de pe Wall Street, potrivit site-ului oficial. Statuia a fost comandată de firma financiară Tradestation, cu sediul în Florida.

A fost dezvăluită la Miami Beach Convention Center, unde are loc conferința, și a fost imediat catalogată de scepticii de la Intelligencer drept "O crimă împotriva lui Dumnezeu".

Cu toate acestea, comunitatea crypto s-a arătat încântată de noul simbol al viitorului finanțelor. Co-fondatorul Morgan Creek Digital, Anthony "Pomp" Pompliano, a scris pe Twitter că "Bulls dețin controlul".

Între timp, fondatorul și CEO-ul Binance, Changpeng "CZ" Zhao, a scris pe Twitter că taurul este "destul de mișto".

Conferința dispune de cinci scene diferite, dintre care cea mai mare are o capacitate de 15.000 de persoane. Evenimentele au început cu Pomp și CEO-ul Galaxy Digital, Mike Novogratz, care au ținut o discuție comună și au continuat cu discuții cu legendele comunității Bitcoin, Nick Szabo, Jameson Lopp, Dan Held și alții.

Printre ceilalți vorbitori se numără fondatorul PayPal, Peter Thiel, starul NFL Odell Beckham Jr. și directorul executiv al MicroStrategy, Michael Saylor, pentru a numi doar câțiva.O retragere notabilă de ultim moment din programul conferinței este președintele El Salvadorului, Nayib Bukele. Președintele Bukele se confruntă cu o izbucnire a violenței între bande în țara sa, unde a fost impusă o stare de urgență care suspendă anumite libertăți civile, ceea ce a atras îngrijorarea organizațiilor pentru drepturile omului. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.