Știri crypto & Bitcoin - Scaramucci vede un viitor strălucit pentru crypto - Investitorii de sex feminin au condus creșterea pieței crypto în 2021, potrivit unui nou raport – 19-09-2022

Știri crypto & Bitcoin - Scaramucci vede un viitor strălucit pentru crypto - Investitorii de sex feminin au condus creșterea pieței crypto în 2021, potrivit unui nou raport – 19-09-2022

Scaramucci vede un viitor strălucit pentru crypto

Fondatorul Skybridge Capital, Anthony Scaramucci, consideră că industria blockchain are un viitor foarte strălucit, dar este îngrijorat de "conducerea foarte slabă" din politica americană.

Scaramucci este un fost director de comunicare la Casa Albă, iar Skybridge Capital gestionează fondul Skybridge Bitcoin Fund, în valoare de 7 miliarde de dolari.

Acesta a vorbit cu sinceritate la Australian Financial Review Crypto Summit, care a avut loc în Australia, despre starea actuală și viitoare a crypto și a politicii din Statele Unite. Acesta a spus că, deși tehnologia blockchain "pare greoaie în acest moment", vede un viitor strălucitor pentru această industrie.

Cu toate acestea, el consideră că cel mai mare obstacol care ar putea sta în calea creșterii industriei este reprezentat de politicienii "absolut disprețuitori" din rândul conducerii americane. Scaramucci a declarat succint că "ar trebui să fim foarte îngrijorați" dacă unii dintre actualii candidați din fruntea listei vor deveni următorul președinte.

Acesta l-a vizat în special pe senatorul Ted Cruz, pe care l-a numit "apoteoza ipocriziei" pentru ceea ce Scaramucci consideră că este tendința sa de a vorbi negativ în privat despre probleme sau persoane precum Trump, dar apoi să vorbească pozitiv despre acestea în public. Industria va spera, fără îndoială, ca această trăsătură să nu se aplice la opiniile lui Cruz cu privire la criptomonede.

Senatorul Cruz este un susținător foarte public al criptomonedelor și a introdus la 30 martie un proiect de lege care ar interzice Rezervei Federale să emită o monedă digitală a băncii centrale (CBDC) pentru persoane fizice.

În ciuda preocupărilor sale legate de politicieni, Scaramucci consideră că clasificarea criptomonedelor ca proprietate de către Internal Revenue Service (IRS) "face aproape imposibilă stingerea lor în Statele Unite". În plus, acesta consideră că ultimul decret al președintelui Biden este "destul de optimist".

"Prevăd că am întâlnit deja momentul de intersecție în care Bitcoin va fi reglementat în mod echitabil și alte criptomonede vor fi reglementate în mod echitabil aici, în SUA, din toate aceste motive." (Sursa EN)

Investitorii de sex feminin au condus creșterea pieței crypto în 2021, potrivit unui nou raport

Piața crypto se maturizează și nu mai este condusă de speculații, potrivit unui nou raport al BTC Markets (BTCM). Potrivit raportului realizat de exchange-ul crypto australian, creșterea pieței crypto în 2021 a fost determinată de utilitate.

BTCM Investor Study Report 2021 este o analiză aprofundată a datelor de la exchange-ul BTCM pentru anul 2021, împărțită pe criterii demografice (vârstă, sex, tip de investitor) pentru a examina și analiza în mod anonim obiceiurile de investiții în crypto, în rândul celor 325.000 de clienți ai săi.

Conform raportului, numărul "reginelor crypto" sau, mai degrabă, al investitorilor de sex feminin de pe platformă, a crescut într-un ritm mai rapid decât cel al omologilor lor de sex masculin. Numărul investitorilor de sex feminin a crescut cu 126% în comparație cu cel al investitorilor de sex masculin, care a crescut cu 83%.

Potrivit raportului, cel mai semnificativ aflux de clienți noi pentru BTCM în 2021 a venit din partea "acumulatorilor de avere maturi" din Australia, care au între 45 și 59 de ani și care au o creștere de 79% de la an la an. Tendința este încurajatoare, potrivit directorului general al BTC Markets, Caroline Bowler, datorită apetitului prudent pentru risc al acestui grup de vârstă, pe măsură ce încep să se pregătească pentru pensionare. Aceasta a adăugat:

"Aceștia aduc cu ei o bogată experiență pe piețele tradiționale de investiții, iar decizia lor de a investi în crypto nu este determinată de teama de a pierde ceva (FOMO), ci de cercetări și informații strategice". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.