Știri crypto & Bitcoin - Un antreprenor avertizează India – să interzici Bitcoin e ca și cum ai respinge dolarul SUA - CEO-ul NYDIG confirmă că guvernele urmăresc să achiziționeze Bitcoin – 10-06-2021

Un antreprenor avertizează India – să interzici Bitcoin e ca și cum ai respinge dolarul SUA

CEO-ul HashCash, Raj Chowdhury spune că o interdicție asupra criptomonedelor din partea Indiei ar avea puternice implicații pentru viitorul economiei țării și ar duce la devalorizarea monedei naționale „în cel mai rău mod posibil”.

Chowdhury, care este de asemenea și director al exchange-ului crypto cu sediul în SUA, PayBito a afirmat că dezaprobarea Indiei vis-a-vis de Bitcoin (BTC) și alte criptomonede ar fi echivalentul respingerii dolarului SUA. Fără reglementări și fără adoptarea criptomonedelor ca monedă de rezervă, în cele din urmă, Chowdhury crede că economia Indiei va avea de suferit pe termen lung.

„Menținerea rezervelor de criptomonede este la fel de importantă ca menținerea rezervelor de dolari. Prin interdicția asupra crypto, India va sfârși prin a avea cele mai scăzute resurse din cea mai importantă monedă pe care a văzut-o lumea vreodată. Aceasta va duce în cele din urmă la o devalorizare în cea mai gravă formă.”

Chowdhury este de acord cu reglementările și impozitarea criptomonedelor, atâta vreme cât aceasta înseamnă că afacerile și companiile pot prospera în țară.

„India are mai curând nevoie de acceptarea crypto, cu impunerea impozitării și a reglementărilor, care vor genera profit și vor beneficia de un număr uriaș de investitori și companii startup indiene, care s-au dezvoltat la nivel global în scurt timp, decât de privarea oamenilor de dreptul la alegerea propriilor investiții, prin adoptarea unui discurs naiv în ceea ce privește crypto.” (Sursa EN)

CEO-ul NYDIG confirmă că guvernele urmăresc să achiziționeze Bitcoin

Conform surselor, fondurile de investiții de stat sunt interesate de achizițiile de Bitcoin (BTC).

Conform lui Robert Gutmann, CEO-ul New York Digital Investment Group, compania a avut conversații cu fonduri suverane de investiții despre posibile investiții în Bitcoin.

Gutmann a dezvăluit aceste informații în cadrul unui podcast virtual, găzduit de strategul în investiții și fondatorul Real Vision, Raoul Pal.

Pal a confirmat de asemenea revelația lui Gutmann, afirmând că fondul de investiții suveran din Singapore, Temasek este într-adevăr un investitor în Bitcoin.

Conform lui Pal, Temasek, care deține în administrare active în valoare de 306 miliarde $ a achiziționat Bitcoin direct de la miners.

Într-adevăr, din momentul în care companii precum MicroStrategy și Tesla au început să dețină BTC în bilanțuri, au existat speculații cum că guvernele ar vrea să urmeze același tipar.

Conform lui Gutmann, investitorii își re-evaluează portofoliile, adăugând că:

„Dacă privim la lumea de astăzi și ne gândim pentru viitor este rezonabil să ne întrebăm, în calitate de comitet pentru investiții, sau în calitate de comitet pentru alocare, dacă a avea toate activele denominate în dolari, împotriva tuturor pasivelor exprimate în dolari este mixul potrivit de alocare.”

În august 2020, odată cu anunțul privitor la prima sa achiziție de Bitcoin, CEO-ul MicroStrategy, Michael Saylor a menționat valoarea pe termen lung a BTC, în raport cu deprecierea banilor, în timp.

Mai devreme în luna martie, Russ Koesterich, manager de portofoliu pentru BlackRock Global Allocation Fund a declarat că statutul aurului ca acoperire împotriva inflației este unul exagerat. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.