Știri crypto & blockchain - Vitalik Buterin - despre cazurile de utilizare non-financiară pentru blockchain - Ankr se asociază cu Optimism pentru a oferi un serviciu RPC rapid și fiabil pentru utilizatori

Știri crypto & blockchain - Vitalik Buterin - despre cazurile de utilizare non-financiară pentru blockchain - Ankr se asociază cu Optimism pentru a oferi un serviciu RPC rapid și fiabil pentru utilizatori

Vitalik Buterin - despre cazurile de utilizare non-financiară pentru blockchain

Vitalik Buterin, co-fondator atât al Ethereum cât și al Bitcoin Magazine, a intrat pe Twitter pentru a-și împărtăși gândurile cu privire la cazurile de utilizare non-financiară a tehnologiei blockchain.

Într-un document intitulat "Unde să folosești un blockchain în aplicații non-financiare?", Buterin a exprimat un interes tot mai mare pentru utilizarea tehnologiei blockchain în afara industriei financiare. El a menționat că, deși alte industrii au fost lente în adoptarea tehnologiei, el poate "vedea valoarea blockchains în multe situații".

El a spus că tehnologia distributed ledger poate ajuta la realizarea unor "obiective cu adevărat importante, cum ar fi încrederea și rezistența la cenzură, dar uneori doar pentru comoditate". În document, el a afirmat că "blockchains ca magazine de date" ar putea fi destul de semnificative în marea schemă a lucrurilor și că se așteaptă ca acestea să fie folosite pentru "recuperarea ieftină și fiabilă a datelor".

Un alt potențial caz de utilizare care a fost discutat a fost cel al metricilor open source - un concept aflat încă în fază incipientă, care ar permite măsurarea diversității și a descentralizării:

"Un mecanism de vot ideal ar ține cumva cont de diversitate, acordând o pondere mai mare proiectelor care sunt susținute nu doar de cel mai mare număr de monede sau chiar de oameni, ci de cel mai mare număr de perspective cu adevărat distincte."

Buterin și-a încheiat lucrarea spunând: "Am un grad mare de incertitudine în ceea ce privește nivelul exact de utilizare non-financiară a blockchain-ului în fiecare dintre aceste categorii are sens, dar pare clar că blockchain ca instrument de abilitare nu ar trebui să fie respins." (Sursa EN)

Ankr se asociază cu Optimism pentru a oferi un serviciu RPC rapid și fiabil pentru utilizatori

Ankr, unul dintre cei mai rapizi furnizori de RPC și seturi de instrumente de dezvoltare Web3 din industrie, a anunțat că va deveni furnizor de apeluri de procedură la distanță pentru Optimism.

Optimism este o soluție open-source de scalare layer- 2 pentru Ethereum, care se concentrează pe viteză și tranzacții eficiente în întreaga rețea. Aceasta a atras atenția multora în ultimele luni, inclusiv co-fondatorului Ethereum, Vitalik Buterin.

Ankr a ajutat mulți lideri din industrie, cum ar fi Solana și Avalanche, prin rularea mai rapidă a blockchains-urilor lor, permițând experiențe Web3 mai bune în întreaga lume. Matthew Slipper, șeful departamentului de inginerie al OP Labs, a declarat:

"Adăugarea Ankr ca furnizor de infrastructură a ajutat la îndeplinirea dorințelor membrilor comunității noastre care doresc să construiască cu servicii robuste și fiabile. Aplicațiile și integrările aleg să construiască în ecosistemul nostru pentru că se simt aliniate cu valorile noastre și apreciază amploarea instrumentelor și a opțiunilor tehnice pe care le au la dispoziție."Acest parteneriat va permite dezvoltatorilor de aplicații descentralizate (DApp) din toate colțurile lumii să aibă acces la RPC-urile publice și premium ale Optimism. "Ne place ceea ce Optimism construiește pentru viitorul Ethereum. Ankr este fericită să ne facem partea noastră pentru a oferi un serviciu RPC rapid și fiabil pentru utilizatorii lor", a declarat Greg Gopman, director de marketing al Ankr. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.