Stiri crypto - Crypto.com își extinde serviciul MCO Visa Card în Canada - Platformă de date descentralizate oferă utilizatorilor săi control și compensații - Un nou parteneriat adaugă noi modalități de plată pe Shopify - 01-06-2020

După ce s-a extins în Europa, platforma de top pentru plăți în criptomonede, Crypto.com anunță că a obținut avizele normative pentru programul său Visa și în Canada...

Stiri crypto - Crypto.com își extinde serviciul MCO Visa Card în Canada - Platformă de date descentralizate oferă utilizatorilor săi control și compensații - Un nou parteneriat adaugă noi modalități de plată pe Shopify - 01-06-2020

Crypto.com își extinde serviciul MCO Visa Card în Canada

După ce s-a extins în Europa, platforma de top pentru plăți în criptomonede, Crypto.com anunță că a obținut avizele normative pentru programul său Visa și în Canada.

Cardurile Visa MCO sunt carduri preplătite ce pot fi alimentate cu criptomonede precum Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), XRP și tokenul personalizat al Crypto.com, MCO.

La câteva zile după ce compania anunța extinderea serviciilor sale de carduri MCO, în 27 de țări ale UE, precum și Elveția, Marea Britanie, Islanda și Norvegia, revine cu anunțul că se extinde și în Canada, cetățenii acestei țări având posibilitatea să își rezerve crypto cardurile printr-un proces ce nu durează mai mult de trei minute, în aplicația Crypto.com. Totodată compania a adăugat servicii pentru Singapore în 2018 și a lansat altele pentru SUA în iulie 2019.

Crypto cardurile de credit și debit devin din ce în ce mai des folosite, întrucât permit tranzacționările cu plata în criptomonede, fără a mai necesita o conversie manuală anterioară, în monede fiat. (Sursa EN)

Platformă de date descentralizate oferă utilizatorilor săi control și compensații

Platforma descentralizată peer-to-peer de big data sharing, GeoDB oferă utilizatorilor săi transparență în ceea ce privește datele generate, și-i răsplătește de fiecare dată când le distribuie.

Big data este un domeniu privit de mulți ca periculos, unde practicile folosite de intermediari obscuri în ceea ce privește informațiile sunt departe de a fi transparente, așa încât, o platformă care nu doar că oferă siguranța acestui aspect, dar și răsplătește interacțiunile cu criptomonede, pare a fi un pas important spre democratizarea pieței.

„Datele au devenit noul petrol digital. O clasă de active foarte valoroase, pe baza cărora, marile companii digitale au construit modele de afaceri extrem de profitabile. Dar, pentru anumite motive, anumite valori au fost fără îndoială uitate și mult lăsate în urmă. Confidențialitatea, controlul, transparența, sau recompensa directă către creatorii de date. Interesele utilizatorilor au fost uitate.” – Luis Gelado –  fondator și CEO GeoDB

Aplicația GeoCash permite utilizatorilor săi să-și monitorizeze portofelele electronice cu conținut de tokeni GEO, putând astfel să vizualizeze o listă a tranzacțiilor recente, cu tokeni primiți și trimiși, sau dobândiți prin generare de date. Toate datele sunt anonime, inclusiv cele legate de profilul utilizatorului.

Inițial, serviciul se bazează pe colectarea de date referitoare la locație, dar GeoDB creează de asemenea și un număr de alte aplicații, ce vor colecta și trimite date în timp ce monitorizează spre exemplu nivelul de hidratare, sau în timp ce caută puncte de încărcare pentru mașina electrică. Există de asemenea și aplicații terțe de tracking care se vor conecta la acest serviciu, precum Wave, Wola, Sister și Trazer.

Aplicația GeoCash este încă în faza de testare, iar compania plănuiește s-o lanseze la sfârșitul verii. (Sursa EN)

Un nou parteneriat adaugă noi modalități de plată pe Shopify

Comercianții de pe platforma Shopify pot accepta de acum plăți în criptomonede, prin procesatorul de plăți pentru active digitale, CoinPayments. Parteneriatul dintre cele două consolidează compatibilitatea pentru astfel de plăți ale gigantului canadian, Shopify.

„Întrucât se urmărește introducerea de noi elemente pentru baza lor comercială, iar CoinPayments lucrează la adoptarea globală a criptomonedelor, este logic să creeze o inserție care să faciliteze tranzacționările în condiții sigure, ușoare și eficiente din punct de vedere al costurilor.” – CoinPayments CEO – Jason Butcher

Conform unei declarații, comercianții Shopify pot acum accepta plata cu 1800 de criptomonede diferite, grație valorificării platformei pentru procesarea plăților activelor digitale. Compania canadiană a mai oferit modalități de plată cu criptomonede prin Coinbase Commerce, BitPay și GoCoin, dar CoinPayments oferă un element în plus, prin faptul că este cel mai mare procesator de plăți pentru active digitale, cu cea mai mare deschidere globală.

Parteneriatul dintre cele două companii vine în urma unei perioade de testare ce a început încă din anul 2019. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.