Tradesilvania a devenit membru al asociatiei internationale Crypto Valley

Tradesilvania a devenit membru al asociatiei internationale Crypto Valley

Tradesilvania a devenit membru al asociatiei internationale a comunitatii crypto “Crypto Valley Association”.
Comunitatea crypto din Europa depune eforturi continue de crestere a gradului de adoptie a criptomonedelor si de a crea o infrastructura financiara digitala sigura si stabila care sa fie o alternativa viabila la sistemul financiar clasic.

Elevetia, tara care a fost un pionier in domeniul financiar international si care are un ecosistem financiar matur de-a lungul timpului, a fost locul in care tarile din regiune s-au intalnit de-a in ultimii ani pentru a initia miscari inovatoare si tratate internationale.

Ce inseamna criptomonedele pentru Elvetia?

Autoritatea financiara sa supervizare din Elvetia(FINMA) a fost printre primele autoritati nationale din lume care au dezvoltat un cadru legal de reglementare pentru domeniul criptomonedelor si al sistemelor blockchain, a acordat licente pentru banci si pentru institutii financiare care doresc sa ofere servicii in domeniul industriei crypto.
In acest an peste 850 de companii din domeniul criptomonedelor si al solutiilor blockchain sunt gazduite in Elvetia si care ofera o noua fata industriei criptomonedelor.

Criptomonedele si tehnologia blockchain ne ofera un sistem robust si rapid pentru stocarea in anonimitate si in siguranta a bunurilor digitale intr-un mod transparent prin intermediul DLT(distributed ledger technology).

Intr-un sistem de companii care ofera servicii si produse din sfera criptomonedelor, Elvetia gazduieste si o serie de asociatii internationale care au ca scop dezvoltarea relatiilor dintre companiile crypto. Una dintre aceste asociatii este si Crypto Valley Association care a fost fondata in orasul ZUG din Elvetia si care poate fi numit ca si capitala crypto a Europei.

Tradesilvania, prin echipa de management, ca si o companie inovatoare in domeniul serviciilor de crypto exchange, stacking bunuri digitale, platforma de fiat ramp on, crypto settlement, custodie criptomonede si furnizor de lichiditate bunuri digitale pentru institutii si companii dezvolta continuu noi parteneriate relatii durabile in scopul imbunatatirii comunitatii crypto europene si pentru dezvoltarea de noi servicii si produse, a simtit ca este momentul alaturarii unei comunitati europene de renume.

Suntem mandri sa anuntam ca incepand de azi, Tradesilvania este membru oficial cu drepturi depline al “Crypto Valley Association”, liderul miscarii de promovare si adoptare al criptomonedelor si blockchain Europene cu sediul in Elvetia.

Ganduri optimiste pentru viitor

Suntem entuziasmati ca am inceput colaborarea cu jucatori cheie din sistemul blockchain din Elvetia pentru a continua procesul de dezvoltare al serviciilor de crypto exchange pentru companii si institutii si pentru a oferi servicii financiare digitale inovative.

Echipa Tradesilvania depune eforturi continue pentru a dezvolta servicii din domeniul bunurilor digitale, criptomonedelor si a tehnologiei blockchain intr-un cadru legal si sigur pentru toti participantii si sa participe la dezvoltarea sistemelor financiare cu adevarat libere.
Pentru intrebari sau informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi prin pagina de contact.