Tradesilvania.com - asigurare criptomonede contra cyber breach de pana la 30.000.000 EUR

Tradesilvania.com - asigurare criptomonede contra cyber breach de pana la 30.000.000 EUR

Incepand cu data de 1.07.2021 bunurile digitale stocate in platforma Tradesilvania.com sunt asigurate contra incidentelor de securitate ( external cyber breach )
Dupa cum deja ai observat pe site-ul Tradesilvania.com, de cateva zile este un mesaj: "Bunurile digitale din platforma Tradesilvania.com sunt asigurate pana la 30.000.000 euro".
Da, este corect : 30 de milioane de euro.
Colegii nostri de la departamentul operational si dezvoltare au depus eforturi timp de peste 1 an de zile pentru a oferi clientilor Tradesilvania o optiune unica in Romania : Asigurare contra riscului de furt dintr-un incident de securitate extern ( external cyber breach) pentru bunurile stocate in platforma Tradesilvania.
Asigurarea pentru bunurile digitale iti ofera un plus de siguranta pentru tranzactionarea prin platforma Tradesilvania pentru 32 de criptomonede si 70 de perechi de schimb crypto - crypto si crypto - Fiat.

Specific : Tradesilvania are bunurile digitale utilizate in activitatile zilnice din platforma stocate la un custodian Extern si unul dintre liderii in domeniul custodiei de criptomonede si bunuri digitale si care ofera asigurare impotriva furtului de criptomonede ca urmare a actiuni de hacking externe a serviciilor de custodie sau actiuni rauvoitoare intentionate sau frauda de catre angajatii custodianului extern.
IMPORTANT : Asigurarea pentru bunurile stocate in platforma nu acopera erori sau fraude in care sunt implicati utilizatorii, furturi datorate neglijentei utilizatorilor ( parola slaba, neactivarea 2FA, calculator sau telefon infectat cu malware, transferuri catre adrese gresite sau orice alte pierderi de fonduri care sunt generate de neglijenta utilizatorului. ).

Serviciile de asigurare pentru bunurile digitale sunt in colaborare cu compania LOCKTON UK, www.lockton.com

Spor la trading in siguranta!

Echipa Tradesilvnaia