Tradesilvania isi consolideaza pozitia de lider pe piata crypto din Romania prin integrarea cu StartPay si ajunge la peste 22.000 de locatii de alimentare cont

Tradesilvania.com, platforma premium de investitii in criptomonede, dezvolta modalitatile de alimentare a contului de client printr-un parteneriat cu reteaua Start Pay Romania care ridica numarul de locatii de alimentare la peste 22.000 in toata tara. Prin aceasta noua colaborare, utilizatorii Tradesilvania vor putea accesa oricare din cele 2.000 automate de plata StartPay in vederea alimentarii instant a contului de tranzactionare cu RON.

Tradesilvania.com se alatura astfel bancilor, asiguratorilor si diversilor furnizori deja parteneri ai retelei StartPay, in vederea alimentarii instant a contului de tranzactionare cu numerar. Procesul de alimentare este unul simplu si rapid si este efectuat direct in RON, tranzactiile crypto-RON fiind suportate de Tradesilvania inca de la infiintare, in 2018.

Parteneriatul aduce tranzactiile cu 64 de criptomonede unice, inclusiv Bitcoin, Ethereum si EGLD mai aproape de investitorii romani. Locatiile de plata StartPay sunt amplasate in toata tara si vor oferi clientilor Tradesilvania posibilitatea de a alimenta contul de tranzactionare cu aceeasi usurinta cu care isi achita facturile.

"Dezvoltarea ecosistemului finantelor digitale este o nevoie reala iar prin Tradesilvania, lider de piata in Romania, facem exact asta. Ne bazam pe o experienta deja de 5 ani in aceasta industrie, timp in care am inovat constant cu produse si canale noi de acces la piata crypto. Acest parteneriat ne intareste pozitia ca cea mai extinsa si accesibila platforma crypto din Romania, adaptata nevoilor locale.” a declarat Ciprian Dobrescu,  CEO Tradesilvania.

Start Pay a adaugat:

“Prin integrarea serviciilor Tradesilvania in platforma StartPay oferim clientilor nostrii access intr-o piata globala de servicii si produse digitale revolutionare prin tehnologia blockchain, NFT si Web3.0 care prin intermediul platformei Tradesilvania permit accesul in mod facil la beneficiile acestei piete alaturi de alti furnizori de servicii financiare din reteaua StartPay”

Platforma Tradesilvania.com mizeaza pe accesibilitatea in domeniul investitiilor in criptomonede si educatie investitionala si in anul 2023, prezentul demers generand oportunitati de tranzactionare crypto printr-un proces accesibil si usor de inteles.

Persoanele care isi propun achizitionarea de criptomonede in aceasta perioada, pot face asta prin  utilizarea numeroaselor metode de alimentare puse la dispozitie de platforma: transfer bancar, alimentare cu cardul si alimentare cu numerar la statii de plata.

Prin noul partneriat cu StartPay, Tradesilvania adauga inca 2.000 de automate de alimentare cont si isi consolideaza pozitia de lider in piata crypto cu peste 22.000 de automate de alimentare disponibile in toata tara.

Despre Tradesilvania.com

Platforma premium de investitii digitale Tradesilvania.com este prezenta in Romania de peste 5 ani, in Cluj-Napoca si Bucuresti si ofera acces 24/7 la 64 de criptomonede, servicii OTC (Over the Counter) cu peste 2000 de criptomonede, servicii de asset management, custodie si infrastructura financiara blockchain pentru persoane fizice, companii si institutii.

Despre Start Pay

StartPay este o retea de terminale de plata pentru facturi si furnizori disponibila in orasele  Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi si alte orase din tara care asigura posibilitatea de a plati facturile a peste 150 de furnizori de servicii financiare, utilitati, telecomunicatii si servicii online fara comision. Terminalele de plata StartPay se gasesc in supermarketuri, minimarketuri, centre comerciale si nu numai, facilitand plata a numeroase servicii.

Tradesilvania.com

[email protected]; (+4) 031 631 3186
Adresă: Strada Constantin Brâncuși 176, Etaj 3, Cluj-Napoca, România
https://tradesilvania.com/