Tradesilvania, singurul exchange de criptomonede din Romania certificat ISO 27001

Tradesilvania, singurul exchange de criptomonede din Romania certificat ISO 27001

De la inceputurile domeniului criptomonedelor si pana in prezent, au avut loc o multime de schimbari si imbunatatiri. Exchange-urile de criptomonede, in special, au avut un progres puternic. Acestea au din ce in ce mai multe modalitati de a furniza servicii sigure, rapide si eficiente, iar Tradesilvania este unul dintre ele. Prin website-ul nostru ai acum siguranta serviciilor de calitate prin certificatele ISO si licenta de criptomonede si acum poti imprumuta Bitcoin, prntre altele.

Certificarile din partea Organizatiei Internationale pentru Standardizare sunt din ce in ce mai benefice si folositoare pentru toate tipurile de companii si firme. Perechea de certificate ISO 27001 si ISO 9001 este populara intrucat le ofera acestora posibilitatea de a garanta o buna calitate a serviciilor si produselor in fata clientilor lor, precum si siguranta datelor si eficienta in organizare.

Cele doua certificate au multe aspecte in comun, desi reglementeaza doua sisteme de management diferite; ambele iau in considerare elemente precum leadership de calitate, sustinerea resurselor umane si imbunatatirea continua.

Acestea fiind spuse, trebuie mentionat ca obiectivele fiecaruia sunt diferite: ISO 9001 are in vedere mentinerea standardelor de calitate in organizatie, in timp ce ISO 27001 vizeaza indeplinirea obligatiilor pentru stabilirea, implementarea, mentinerea si imbunatatirea continua a Sistemului de Managament pentru Securitatea Datelor.

De asemenea, Tradesilvania este un exchange autorizat prin Licenta pentru Desfasurarea Activitatilor de Exchange Criptomonede si Licenta pentru Portofel Digital.

Acum poti beneficia de serviciile de imprumuturi Bitcoin la Tradesilvania, avand chiar posibilitatea de a castiga din acest proces. Imprumuturile Bitcoin sunt modalitatea perfecta de a folosi monedele pe care le detii, sub forma de FIAT fara a fi nevoie sa le schimbi pentru. Procesul este usor:

1.      Depui o suma in Bitcoin pe care vrei sa o imprumuti sub forma de FIAT

2.      Depui in Tradesilvania o garantie colaterala in criptomonede

3.      La returnarea banilor, Tradesilvania iti restituie suma de Bitcoin, indiferent de schimbarile in valoare din timpul imprumutului

Tradesilvania este un exchange orientat pe satisfactia clientilor si echipa noastra lucreaza mereu pentru a imbunatati si oferi produse si servicii de calitate.  Poti tranzactiona 16 criptomonede fara comision, la cel mai mic curs de schimb din Romania. Fiind de asemenea singurul exchange de criptomonede din Romania care detine certificatele ISO 9001 si 27001, te asiguram ca poti avea incredere in serviciile si echipa noastra.