Tradesilvania suporta incasari si transferuri de USDT pe reteaua TRC20

Tradesilvania suporta incasari si transferuri de USDT pe reteaua TRC20

Platforma premium Tradesilvania.com a adaugat suport pentru reteaua TRON, care o sa faciliteze transferul si incasarile cu Tether (USDT), cu comisioane reduse.

Ce este TRC20?

TRC20 este o retea nativa tehnologiei blockchain Tron (TRX). Criptomonedele TRC20 folosesc algoritmul de consens Delegated Proof-of-Stake (DPos), fapt ce faciliteaza o viteza de transfer mai mare si costuri reduse in comparatie cu reteaua Ethereum, sau ERC20.

Implementarea suportului pentru reteaua TRC20 permite clientilor Tradesilvania sa faca tranzactii mici la preturi reduse cu USDT. De asemenea, tranzactiile sunt mai rapide decat in cazul retelei Ethereum, iar pretul nu se va schimba semnificativ in timpul procesarii tranzactiei

Transferuri crypto USDT cu comision redus

Odata cu cresterea criptomonedelor si spatiului DeFi in 2021, taxele de tranzactionare de pe reteaua blockchain Ethereum (ETH) au atins un nivel record. Acest lucru reprezinta un blocaj pentru cresterea ecosistemului crypto si descurajeaza participarea utilizatorilor si investitorilor interesati. In comparatie cu reteaua Ethereum, taxele de transfer pe reteaua TRC20 sunt mult mai mici. Este esential ca taxele de transfer pentru USDT sa fie mici, deoarece moneda stabila (stablecoin) este esentiala pentru procesarea tranzactiilor in ecosistemul crypto.

Tradesilvania ofera acces la 51 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!