Tranzactionare OTC Crypto in USD,GBP si alte 6 monede FIAT

Tranzactionare OTC Crypto in USD,GBP si alte 6 monede FIAT

Tradesilvania a introdus in platforma de tranzactionare bunuri digitale si criptomonede pentru clientii OTC (Over the Counter) posibilitatea de a achizitiona criptomonede in monede FIAT noi atat pentru alimentarea contului (FIAT to Crypto) cat si pentru retrageri (Crypto to Fiat).

Platforma Tradesilvania pune la dispozitia clientilor sai un sistem automat de tranzactionare OTC (Over the Counter) pentru valori mari. Sistemul este dezvoltat pentru tranzactii cu valori mari, care depasesc 100.000 euro (sau contravaloarea in alte monede) si iti ofera un serviciu privat, personalizat si sigur de tranzactii Over the Counter (OTC).

Monedele FIAT disponibile in platforma pentru tranzactii Over the Counter (OTC) sunt:

USD - Dolar american

GBP - Lira sterlina

CHF - Franc elvetian

CAD - Dolar canadian

AUD - Dolar australian

HKD - Dolar Hong Kong

JPY - Yen japonez

SGD - Dolar singaporez

Pe langa monedele FIAT deja existente:

EUR - EURO

RON - Leu Romanesc

Tranzactiile OTC (Over the Counter) crypto cu aceste monede nu prezinta comisoane de schimb valutar. Functionalitatea OTC (Over the Counter) este disponibila pentru tranzactionarea crypto (alimentari si tranzactionari) in valori mai mari de 100.000 EUR pentru clientii Tradesilvania atat persoane fizice cat si persoane juridice.

Noua functionalitate OTC (over the counter) ajuta clientii sa tranzactioneze criptomonede la un nivel global si sa acceseze mai multe piete financiare atunci cand tranzactioneaza active digitale la nivel Over the Counter prin platforma premium de investitii Tradesilvania. In plus, tranzactiile Over the Counter cu noile monede ajuta clientii Tradesilvania sa optimizeze fluxul de tranzactionare FIAT si Crypto prin rapiditate si prin accesarea unor noi piete de tranzactionare globale care nu erau disponibile pana in acest moment prin tranzactionarea RON si EUR.

Pentru detalii despre modul de alimentare OTC (Over the Counter) in monedele FIAT: USD,GBP,CHF,CAD,AUD,HKD,JPY,SGD  va rugam sa deschideti un ticket la [email protected].