USD Coin (USDC) - disponibil pe platforma Tradesilvania Exchange

USD Coin (USDC) - disponibil pe platforma Tradesilvania Exchange

Pe măsură ce activele crypto au crescut în importanță și rată de adoptare, folosirea monedelor fiat pentru plăți și tranzacționări a devenit vitală. O monedă cu preț stabil, precum dolarul american (și valute similare precum Eur, GBP, JPY, RMB, etc.) este crucială în facilitarea adoptării în masă a tehnologiei blockchain, în vedere efectuării de plăți și pentru sprijinirea maturizării contractelor financiare, construite pe platforme de tip smart contracts, precum titluri de valoare tokenizate, împrumuturi și proprietăți.

Abordărilor existente le-a lipsit transparența financiară și operațională și au funcționat în jurisdicții offshore nereglementate, cu parteneri de banking și audit necunoscuți, fiind totodată construite ca ecosisteme cu circuit închis.

USDC rezolvă aceste probleme, oferind o soluție de o mare transparență financiară și operațională, ce funcționează în cadrul reglementat al legilor SUA privind transferurile monetare, cu parteneri de banking și auditori consacrați, și fiind totodată construită într-un cadru open-source, cu o schemă de afiliere deschisă, la care pot participa instituții financiare eligibile.

Caracteristici USD Coin (USDC)

·         Valoare stabilă. Pentru clienții cu conturi în dolari americani, 1 USDC poate fi întotdeauna răscumpărat pentru 1 $ american, ceea ce determină stabilitatea prețului monedei.

·         Garantat cu $ SUA. USDC este emis de către instituții financiare reglementate, și garantat cu dolari americani, la o rată de 1:1.

·         Acționat în rețeaua Ethereum. USD Coin este un token Ethereum, astfel că poate fi depozitat într-un portofel electronic compatibil Ethereum, precum Coinbase Wallet.

·         Tranzacții la nivel global. USD Coin este proiectat astfel încât să asigure circulația dolarilor la nivel global, dintr-un portofel crypto către alte exchange-uri, afaceri și persoane.

·         Bani digitali într-o eră digitală. USD Coin (USDC) reprezintă un progres major în modul în care utilizăm banii. Dolarii digitali, ca orice alt conținut digital, se mișcă la viteza internetului, și pot fi tranzacționați în același mod în care partajăm orice fel de conținut, fiind totodată mai ieftini și mai siguri decât sistemele actuale de plăți.

Cel mai mare ecosistem stablecoin

Ca standard deschis și smart contract public, USDC a dezvoltat cu repeziciune, cel mai mare ecosistem al industriei de stablecoins din lume. Sute de companii, produse și servicii susțin standardul USDC, inclusiv portofele digitale, exchange-uri, protocoale DeFi, fonduri de economii, servicii de plăți și împrumuturi. USDC creează valoare pentru întreg ecosistemul blockchain.

De cand se poate tranzactiona USDC pe Tradesilvania ?

USDC se va putea tranzactiona pe platforma Tradesilvania incepand cu data 05.10.2020 ora 10:00. Pentru a cumpara USDC intrati in contul Dumneavoastra pe platforma sau vizitati pagina de preturi criptomonede.

Perechi USDC exchange Tradesilvania

Pentru inceput se va putea tranzactiona USDC in pereche cu RON si EURO.


Echipa Tradesilvania