Va duce carantina la creșterea numărului de experți în Blockchain?

Dacă tuturor li s-a spus să rămână în casele lor, în timp ce focarul de coronavirus continuă să facă ravagii, lumea a devenit aproape în întregime digitală.

Va duce carantina la creșterea numărului de experți în Blockchain?

Dacă tuturor li s-a spus să rămână în casele lor, în timp ce focarul de coronavirus continuă să facă ravagii,  lumea a devenit aproape în întregime digitală.

Vizitele pe site-urile de știri au crescut cu 60% și că oamenii petrec mai mult timp jucând jocuri video online. În același timp, platformele de predare online au început să ofere cursuri virtuale gratuite sau puternic reduse. Mai jos găsiți o listă de cursuri online de blockchain și criptocurrency, care merită explorate în timp ce petreci timp acasă.

Clasat de centrul de învățare electronică Digital Defynd drept cel mai bun curs de certificare blockchain, seria de cursuri „revoluția Blockchain” a lui Coursera este concepută pentru a introduce elevii în blockchain pentru afaceri, guvern și societate.

Cursurile sunt predate de Don Tapscott, un vorbitor recunoscut la nivel mondial și directorul executiv al Blockchain Research Institute, și de Alex Tapscott, autorul celei mai vândute cărți „Blockchain Revolution” și a unei noi cărți numită „Financial Services Revolution”.

Directorul de comunicări al BRI, Luke Bradley, a declarat că studenții din toate mediile diferite au considerat seria de curs a revoluției Blockchain valoroasă: „Nu este necesară experiența de codificare pentru a lua parte la curs. Tot ce ai nevoie este de aproximativ 8-12 ore pe săptămână și am observat  că unii cursanți au putut să termine cursul punând 4-6 ore pe săptămână. ”

Bradley a menționat, de asemenea, că acest curs este unic, menționând că studenții ajung în cele din urmă să aplice ceea ce au învățat printr-o „analiză de oportunități blockchain”. El a descris-o ca fiind „o oportunitate practică de a veni și analiza o aplicație blockchain în profesia sau organizația unui student.” După terminarea seriei de patru cursuri, studenții primesc un certificat de la INSEAD, o școală de afaceri absolventă.

Bradley a menționat în plus că BRI a lansat recent o serie de cursuri suplimentare care se adresează în mod special profesioniștilor din domeniul serviciilor financiare numită „Revoluția Blockchain în servicii financiare”. Această serie este destinată studenților cu pregătire în domeniul bancar și financiar, care doresc să afle despre fundamentele blockchain-ului.

Deoarece adoptarea blockchain continuă să crească, cererea pentru dezvoltatori din spațiu crește semnificativ. Cursul „Deveniți un dezvoltator Blockchain” de la Udacity permite studenților să-și creeze propriul blockchain privat, să asigure active digitale folosind identitatea blockchain, să exploreze platforma Ethereum și să utilizeze contracte Solidity și smart pentru a dezvolta o aplicație descentralizată, cunoscută sub numele de DApp.

Directorul general al Udacity, Gabe Dalporto, a declarat că obiectivul general al programului este de a aduce proiecte practice pentru studenți: „În curs, studenții vor construi o aplicație descentralizată care să le permită să creeze, să vândă și să transfere proprietatea unui jeton stelar unic (CryptoStar) pe blockchain-ul Ethereum folosind contracte inteligente și standardul simbolic nonfungible (ERC-721).”

Un alt proiect pe care îl oferă cursul este urmărirea articolelor prin lanțul de aprovizionare. Dalporto a menționat că acest lucru îi învață pe studenți cum să gestioneze și să auditeze proprietatea blockchain a produsului pe măsură ce produsul este transferat în lanțul de aprovizionare: "Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea serviciului dvs. de notarizare cu un contract inteligent pentru a sprijini transferul de proprietate, auditul produselor și gestionarea lanțului de aprovizionare".

Alte proiecte din cadrul cursului se concentrează pe construirea de DApps cu mai multe contracte inteligente și crearea unei aplicații descentralizate de listare a proprietăților, unde studenții vor reprezenta drepturile de proprietate folosind dovezi de cunoaștere zero. Jetoanele vor fi apoi menționate pentru a reprezenta cererea de proprietate. Potrivit Dalporto, cursul de dezvoltatori blockchain al Udacity este unic datorită experienței sale interactive: „Acest curs oferă o oportunitate deschisă tuturor celor care doresc să intre pe teren. În plus, blockchain este încă o tehnologie în curs de dezvoltare, astfel încât aveți șansa să începeți să faceți imediat un impact. Diferențiatorul critic într-un domeniu emergent este experiența practică și exact ceea ce veți obține în acest program. "

Dalporto a explicat că cursul durează în medie patru luni pentru a fi finalizat, ceea ce implică aproximativ 10 ore de muncă pe săptămână. După finalizare, studenții vor primi o certificare de nanodegree de la Udacity, despre care Dalporto spune că poate fi adăugat la un profil LinkedIn.

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.