10 motive de ce sa investești în cripto-monede

De obicei, când vrei să faci o investiție, îți trebuie, dincolo de motivația personală, o serie de motive generale, obiective care să te ajute să iei cea mai bună decizie..

10 motive de ce sa investești în cripto-monede

De obicei, când vrei să faci o investiție, îți trebuie, dincolo de motivația personală, o serie de motive generale, obiective care să te ajute să iei cea mai bună decizie. Dintotdeauna, noul a atras prin ineditul său, însă teama de necunoscut poate fi depășită atunci când motivele sunt serioase. Singurul lucru constant este schimbarea și cripto-monedele nu fac excepție. În cele ce urmează, îți propunem 10 motive pentru a alege investiția în cripto-monede:

1.      Față de un depozit într-o valută, cripto-moneda are avantajul creșterii valorii în funcție de popularitate și de tranzacțiile de pe piața digitală

2.      Tot mai multe companii aleg tranzacționarea în cripto-monede și să investească în cripto-monede din cauza minimelor obligații și inexistenței comisioanelor

3.      Băncile oferă dobânzi mici la depozite, cărora le aplică numeroase comisioane. Să investești în cripto-monedele înseamnă că poți avea instrumente de garantare a împrumuturilor.

4.      Plățile în cripto-monede pot fi făcute instant și permanent, fără grija programului scurt al băncilor, atât timp cât există o conexiune la Internet.

5.      Fiind o piață în expansiune, să investești în cripto-monede va însemna o creștere și o generalizare a utilizării cripto-monedelor. Monedele au fost inițial lingouri de metale, apoi bucăți ștanțate de metale prețioase (monede), apoi bancnote (bilete de bancă tipărite a căror valoare depinde de cantitatea de metal prețios deținut de banca emitentă), apoi bani electroniciși, în ultimă instanță virtuali.

6.      Cripto-monedele oferă șansa unor beneficii în timp, de aceea speculanții, amatorii de profituri imediate vor pierde dacă se vor implica în tranzacționarea cripto-monedelor.

7.      Cine vrea să tranzacționeze cripto-monede are nevoie doar de o conexiune la Internet și de un PC sau Smartphone. Nu are nevoie de act de identitate, timp petrecut la un ghișeu bancar. O dată creat Digital Wallet-ul, el poate trimite sau primi cripto-monedă oricând dorește,fără constrângeri.

8.      Piața cripto-monedelor este una sigură, față de piața interbancară unde fraudele cu carduri bancare, furtul de date personale sunt o tristă realitate. Tehnologia Blockchain permite utilizatorilor să aibă imaginea tuturor tranzacțiilor, oriceintervenție a unui hacker putând fi obersvată, măcar de un utilizator, fiindcă hackerul nu își poate șterge urmele din toate calcualtoarele conectate în rețea, care au o copie a operațiunilor efectuate.

9.      Cripto-monedele vor contribui la accelerarea procesului de globalizare. Tot mai multe entități multinaționale vor intra pe piața cripto-monedelor, ceea ce va duce la creareaunuimediu propice și sigur pentru cripto-monede în economia globală.

10.  Bursele electronice, fondurile de investiții, magazinele digitale se implică activ pe piața  cripto-monedelor. Totodată, există inițiative ale marilor companii de a se dedica promovării cripto-monedelor, în condițiile păstrării nealterate a mediului ambiant.

”Totul curge” spunea un mare filosof al Antichității. Într-o lume în profundă schimbare, care se îndreaptă spre globalizare, există numeroase motive să investești în cripto-monede. Dacă aceste motive te-au convins, apelează cu încredere la Tradesilvania, singura platformă românească certificată de Uniunea Europeană. În plus, în România, Tradesilvania este singurul exchange crypto certificat ISO 9001 si ISO 27001 in Romania.

Echipa Tradesilvania

Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.
Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S.