15 magazine care accepta plati in Bitcoin in Romania

15 magazine care accepta plati in Bitcoin in Romania

Plata cu criptomoneda Bitcoin a devenit un mod de a cumpara usor in anul 2019. Numarul de magazine online care accepte Bitcoin sau alte criptomonede este in continua crestere in Romania si asta creeaza un climat de siguranta al utilizarii criptomonedelor pentru plata produselor online si utilizarea Bitcoin in Ecommerc

Plati turism cu Bitcoin

Vola este printre cele mai mari agentii de turism, cu peste 100 de destinati de vacanta. Pe langa rezervarile de zboruri si cazare, firma ofera servicii de inchirieri auto si coordonarea turismului de afaceri. Anul, acesta, Vola a introdus plata cu Bitcoin.

CarpatiRentACar din Bucuresti inchiriaza masini dintr-un portofoliu vast din toata tara. Ofera sase clase auto, preturi accesibile si asigurare facuta direct prin serviciul auto.

Plati online cu Bitcoin

PCGarage, un magazin online de piese de calculatoare cu sediul in Bucuresti, lucreaza cu procesorul de plati NETOPIA MobilPay de la inceputul anului. Plata cu Bitcoin se poate face prin scanarea unui cod QR sau transferul la adresa portofelului digital.

Ppay.ro si Kartela.ro sunt servicii similare care ofera reincarcare de cartele prepay cu Bitcoin. Ambele includ o gama larga de plati electronice, precum Skrill si PayPal. Plata cu Bitcoin se efectueaza atat prin portofelul digital, cat si prin scanarea unui cod QR.

Plata Mancare cu Bitcoin

La Conu Iancu este un restaurant din centrul Bucurestiului care specializeaza in mancaruri romanesti care se pot plati folosind Bitcoin. Locatia organizeaza, de asemenea, evenimente, deci nu e exclus sa iti platesti nunta folosind Bitcoin.

Un alt restaurant care accepta Bitcoin este Grano Food and Care, tot in capitala. Pe langa introducerea noii modalitati de plata, cei de la Grano au construit o gradina in incinta localului unde isi cresc proprile ingrediente.

In Cluj, poti comanda fast food sau pizza de la GreenBox.ro pana la 02:00, si sa platesti folosind portofelul digital.

Farmaceutica si sanatate - plati Bitcoin

MaxiFarma.ro este o farmacie online care include cativa dintre cei mai mari producatori de pe piata farmaceutica, precum Biofarma, Daciaplant, Doppel Herz si altii. Recent, MaxiFarma.ro a introdus metoda de plata cu Bitcoin si un sticker pe site unde isi declara interesul fata de criptomonede.

Abonament Fitness - Bitcoin

Energym Fitness Club in Brasov contine toate elementele unei sali complete: sauna, solar, seturi de antrenament moderne, masaj si curs de karate, si accepta platile in Bitcoin.

NrGym este alta sala de fitness, de data aceasta in Oradea, care accepta plati in Bitcoin.

Plata Cursuri Online - Bitcoin

Professional Academy ofera cursuri pe o scara larga de domenii, de la antreprenoriat la auto-aparare si formeaza profesionisti acreditati de Ministerul Muncii, cu diplome recunoscute in strainatate. Academia are sedii in Oradea, Cluj-Napoca, Satu Mare, Sibiu si Brasov.

Plata Fotografie

Studioul de fotografie ciprianneculai.com al fotografului Ciprian Neculai din Galati accepta plati Bitcoin. Cu un portofoliu bogat de fotografii de nunta, sesiunile sunt creative si comunicative, si include sesiunile foto faimoase โ€œtrash the dressโ€.

Plati Moda si cumparaturi - Bitcoin si criptomonede

RoFashionEmi.ro este magazinul online al Emiliei Voicu, unde isi prezinta accesoriile facute manual.

EcoVolt este un magazin online de produse de energie alternativa cu sediul in Petresti, Alba Iulia si are o gama de produse care include panouri solare, uzine si statii de pompare a apei, si accepta plati in Bitcoin.

Suntem convinsi ca lista nu este completa si pe viitor vor fi mult mai multe magazine online care accepta plata cu Bitcoin in Romania. Daca ai gasit un site care accepta plata cu Bitcoin in Romania, trimite un email la [email protected]

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S