3 criptomonede noi pentru tranzactionare pe Tradesilvania.com

3 criptomonede noi pentru tranzactionare pe Tradesilvania.com

Tradesilvania a introdus trei noi criptomonede pe platforma: Terra (LUNA), Kusama (KSM) si Algorand (ALGO).

Terra (LUNA)

Terra este o platforma blockchain care este programabila pentru tranzactii de e-commerce si retail. Reteaua blockchain se bazeaza pe moneda principala Terra (LUNA), care poate fi folosita pentru staking. Staking este un proces specific criptomonedelor prin care activele crypto sunt blocate in reteaua blockhain pentru a castiga venit pasiv.

Ecosistemul Terra include si o serie de monede stabile (stablecoins) care sunt legate de cele mai importante monede FIAT din lume (ex. TerraUSD). Folosind monede stabile, reteaua blockchain Terra faciliteaza transferuri globale eficiente si ofera o solutie financiara utila pentru o piata e-commerce in continua crestere.

Kusama (KSM)

Platforma blockchain Kusama reprezinta un spatiu public de pre-productie pentru reteaua Polkadot (DOT). In acest mediu experimental, dezvoltatorii si programatorii pot sa testeze noi aplicatii blockchain inainte de a le lansa in Polkadot. Este de retinut faptul ca actualizarile oficiale Polkadot sunt, de asemenea, testate pe Kusama inainte de lansare.

Deoarece Kusama este folosit pentru a facilita testarea, platforma blockchain ofera mai multa flexibilitate dezvoltatorilor decat Polkadot. De exemplu, reteaua experimentala include parametri de guvernare mai relaxati. Un avantaj semnificativ pe care il ofera criptomoneda Kusama este faptul ca permite expunerea utilizatorilor si investitorilor la proiectele Polkadot, atat in faza incipienta cat si in faza finala.

Algorand (ALGO)

Algorand este o platforma construita pe contracte inteligente (smart contracts), care faciliteaza procesul de staking cu criptomoneda nativa, ALGO. Algorand este una din numeroasele platforme crypto dezvoltate pentru a oferi o alternativa la tehnologia Ethereum (ETH). Reteaua blockchain isi propune sa ofere viteza mai buna decat Ethereum, in special pentru procesarea si completarea tranzactiilor.

In prezent, platforma Tradesilvania permite tranzactionarea cu 47 de criptomonede. Creeaza-ti cont pe platforma Tradesilvania si tranzactioneaza Terra (LUNA), Kusama (KSM) si Algorand (ALGO).