4 criptomonede noi pe platforma Tradesilvania: ApeCoin, Helium, Moonbeam, Loopring

4 criptomonede noi pe platforma Tradesilvania: ApeCoin, Helium, Moonbeam, Loopring

Tradesilvania a introdus 4 noi criptomonede pe platforma: ApeCoin (APE), Helium (HNT), Moonbeam (GLMR) si Loopring (LRC).

Apecoin (APE)

Apecoin este o criptomoneda de guvernare si utilitate care serveste comunitatii construite in jurul colectiei NFT Bored Ape Yacht Club. In prezent, criptomoneda este folosita de ApeDAO, o organizatie care supravegheaza ecosistemul colectiei NFT Bored Ape Yacht Club. In viitor, dezvoltatorii planuiesc sa ofere detinatorilor de Apecoin acces la o piata NFT, jocuri blockchain si alte aplicatii descentralizate pentru dezvoltarea ecosistemului din jurul colectiei Bored Ape.

Helium (HNT)

Helium este o retea descentralizata pentru dispozitive β€œinternet of things”, alimentata de criptomonede. Reteaua este formata din dispozitive Helium hot spots, care pot transmite cantitati mici de date pe distante mari, folosind frecvente radio. Aceste aparate sunt de 200 de ori mai performante decat punctele Wi-Fi conventionale si se pot conecta la diverse dispozitive, cum sunt senzorii de calitate a aerului sau aparate inteligente din casa.

Pe langa transmiterea de date, Helium hot spots recompenseaza proprietarii pentru participarea la reteaua descentralizata, prin generarea de unitati HNT. Criptomoneda poate fi cumparata si vanduta pe piata crypto. Cu cat este folosit mai mult un Helium hot spot, cu atat genereaza mai multe unitati de HNT.

Moonbeam (GLMR)

Moonbeam este o retea blockchain care faciliteaza interoperabilitatea intre tehnologiile Ethereum si Polkadot. Moonbeam este o platforma construita prin contracte inteligente (smart contracts) care permite dezvoltatorilor sa transfere aplicatii descentralizate (dApps) intre cele doua retele, fara a fi nevoie sa rescrie codul.

GLMR este criptomoneda nativa retelei Moonbeam si este folosita pentru alimentarea tranzactiilor, securizarea retelei si facilitarea deciziilor de guvernanta prin procesul de venit pasiv numit staking.

Loopring (LRC)

Loopring este un software blockchain care ruleaza prin tehnologia Ethereum si isi propune dezvolte o retea globala care permite generarea de noi tipuri de platforme pentru tranzactionarea crypto. Este unul dintre numeroasele protocoale emergente din spatiul finantelor descentralizate (DeFi) si foloseste un numar mare de criptomonede, inclusiv criptomoneda nativa LRC, pentru a dezvolta o platforma inovativa de tranzactionare crypto. Echipa Loopring sustine ca platforma lor va oferi viteze mai mari si costuri mai mici decat reteaua blockchain Ethereum.

Toate monedele noi se tranzactioneaza in pereche cu RON si EUR. In plus, criptomoneda Loopring (LRC) se poate tranzactiona si cu moneda stabila Tether (USDT).

Creeaza-ti cont pe platforma Tradesilvania si tranzactioneaza ApeCoin (APE) Helium (HNT), Moonbeam (GLMR) si Loopring (LRC).