Alimentare cont Tradesilvania cu RON la cele 7.200 Stații de Plata SelfPay din România

Alimentare cont Tradesilvania cu RON la cele 7.200 Stații de Plata SelfPay din România

Am lansat un parteneriat cu SelfPay prin care oferim funcționalitatea de a alimenta instant conturile de tranzacționare pentru achiziția de bunuri digitale cu RON la oricare din cele peste 7.200 de Stații de Plată SelfPay din România.

Tradesilvania se alătură astfel celorlalți parteneri naționali și locali care oferă 216 servicii prin rețeaua de Stații de Plată SelfPay. Procesul de alimentare self-service cu RON este similar cu cel de alimentare a contului bancar, rețeaua de Statii de Plata SelfPay având deja opțiunea de alimentare a contului bancar implementată pentru mai multe instituții financiare locale.

Parteneriatul cu SelfPay aduce bunurile digitale și tranzacțiile blockchain mai aproape de publicul român din cele 7200 de locatii de alimentare disponibile. Stațiile de Plată SelfPay sunt amplasate în cele mai mari lanțuri de magazine din România, inclusiv Kaufland și Carrefour, și vor oferi clienților Tradesilvania posibilitatea de a alimenta contul de tranzacționare crypto cu aceeași ușurință cu care își achită facturile in orice moment, chiar si in afara programului bancar.

Misiunea declarata Tradesilvania este democratizarea accesului la bunurile digitale și educarea unei noi generații de investitori în bunuri digitale. Fluxul instant de alimentare RON prin intermediul parteneriatului, răspunde nevoilor consumatorilor din Romania care, conform studiului Tradesilvania/IPSOS din 2022 cu privire la adopția crypto în România, preferă, în proporție de 21%, alimentarea directă a platformelor de criptomonede si tranzactionare crypto.

Pentru alimentarea self-service instanta a contului RON prin SelfPay, clientii Tradesilvania trebuie sa se logheze in aplicatia Tradesilvania, sa acceseze portofelul RON si sa selecteze Alimentare, SelfPay si sa urmeze pasii afisati cu privire la alimentarea self-service. Alimentarea crypto self-service se face instant si este procesata in siguranta, fara comisioane suplimentare pentru o perioada promotionala.

Platforma premium de investiții Tradesilvania.com este prezentă în România de peste 4 ani, în Cluj-Napoca și București și oferă acces 24/7 la 55 de criptomonede, servicii OTC (over the counter), servicii de asset management, custodie și infrastructură financiară blockchain pentru persoane fizice, companii și instituții. Platforma a inclus serviciul de Savings, care permite clienților să obţină un câștig anual de până la 13% pentru monedele stocate în platforma Tradesilvania.