Alimenteaza cu numerar si castiga 1000 $ZIL prin Tradesilvania Spotlight

Alimentează cu numerar și câștigă 1000 $ZIL prin Tradesilvania Spotlight

ZIL este token-ul nativ al blockchain-ului Zilliqa, construit pentru a permite si scala aplicatiile descentralizate, de la servicii financiare la NFT marketplaces. Prin ZIL, poti interactiona cu fiecare dApp construit pe blockchain-ul Zilliqa. De asemenea, poti folosi ZIL pentru a plati produse si servicii, pentru a cumpara si vinde NFT-uri, si multe altele.

Castiga unul dintre cele 4 premii, fiecare constand in 250 $ZIL, prin alimentarea cu RON cash pe Tradesilvania.

Perioada activa a airdrop-ului: 20 mai - 10 iunie 2024.

Iata cum poti participa:

  • Asigura-te ca esti membru al comunitatii noastre Tradesilvania pe Telegram.
  • Acceseaza platforma Tradesilvania, in sectiunea Spotlight. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te acum - este un proces rapid și simplu.
  • Fa o alimentare in numerar RON folosind unul dintre cele 22.000 de puncte de plata din toata tara. (Selfpay, Startpay, Un-doi Centru de Plati)
  • Confirma-ti participarea in airdrop $ZIL cu un simplu click pe butonul PARTICIP.

Cum alimentezi contul Tradesilvania cu numerar:

Alimentarea cu numerar a contului tau Tradesilvania poate fi efectuata prin cele 22.000 de puncte de plata Un-doi Centru de plati, SelfPay si StartPay. Astfel, iti oferim posibilitatea de a-ti alimenta contul rapid si usor, folosind numerar, prin cea mai extinsa retea de automate/punte de plata.

  1. Alimentare prin un-doi Centru de plati

Metoda de alimentare este disponibila la oricare din cele peste 11.000 puncte de plata un-doi Centru de plati din tara. Pentru a vedea care sunt pasii exacti prin care poti folosi aceasta metoda de alimentare, citeste articolul "Cum alimentez contul prin un-doi Centru de Plati" din sectiunea de Intrebari frecvente.

  1. Alimentate cont la statiile de plata SelfPay

O alta metoda de alimentare instant cu numerar este disponibila la cele peste 7.200 de statii de plata SelfPay din Romania. Pentru a vedea care sunt pasii exacti prin care poti folosi aceasta metoda de alimentare, citeste articolul "Cum alimentez contul prin Selfpay" din sectiunea de Intrebari frecvente.

  1. Alimentare cont prin StartPay

Poti accesa oricare din cele 2.000 automate de plata StartPay pentru a alimenta instant contul de tranzactionare cu RON. Pentru a vedea care sunt pasii exacti prin care poti folosi aceasta metoda de alimentare, citeste articolul "Cum alimentez contul prin StartPay/Qiwi" din sectiunea de Intrebari frecvente.

Daca ai intrebari sau ai nevoie de asistenta, nu ezita sa ne contactezi pe grupul nostru de Telegram sau la adresa [email protected].

Ramai la curent prin intermediul Telegram si Twitter Tradesilvania.

Mult succes tuturor participantilor! 🚀