Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, AVAX si FIL- 17 iunie 2024

Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, AVAX si FIL- 17 iunie 2024

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

🌐 Capitalizare globala: $2.42T (-0.09%)
📈 Volumul total 24 ore: $48.56B (+11.54%)
💰 Volum DeFi: $4.26B (8.77% din volumul total)
💵 Volum Stablecoins: $44.12B (90.87% din volumul total)
🔸 Dominanta Bitcoin: 54.07% (+0.09%)

Analiza Bitcoin (BTC)

BTC prezinta in acest moment o structura de piata bearish si a format un pattern de bear flag. Acest setup, impreuna cu potentialul de a capta lichiditate sub minimele anterioare, creste probabilitatea unei miscari bearish.

Pentru confirmarea acestei perspective bearish, avem nevoie de o inchidere a lumanii sub nivelul de suport de 65,937 USD. Acest breakdown ar conduce probabil la scaderi suplimentare catre tintele de 65,417 USD si 65,025 USD.

Analiza Ethereum (ETH)

ETH arata potential bullish cu formarea unui pattern de W si divergenta bullish. Pattern-ul de W, cunoscut pentru caracteristicile sale de reversare, combinat cu divergenta bullish, creste probabilitatea unei miscari bullish. Urmarim un breakout peste 3,655 USD pentru a confirma miscarea bullish, cu tinte la 3,751 USD si 3,845 USD.

Analiza MultiversX (EGLD)

EGLD arata potential bullish cu formarea unui canal descendent si divergenta bullish. Canalul descendent indica adesea o potentiala reversare de trend, iar divergenta bullish intareste aceasta perspectiva. Urmarim un breakout peste 34.02 USD pentru a confirma miscarea bullish, cu tinte la 34.96 USD si 35.97 USD.

Analiza Avalanche (AVAX)

AVAX a format un pattern de bear flag, care este un pattern de continuare a trendului. Avand in vedere trendul bearish actual, ne putem astepta la o miscare bearish daca pretul inchide sub nivelul critic de 29.27 USD. Acest breakdown ar conduce probabil la scaderi suplimentare catre tintele de 28.83 USD si 28.45 USD.

Analiza Filecoin (FIL)

FIL prezinta potential bearish cu formarea unui pattern de M in cadrul unei structuri de piata bearish. Pattern-ul de M, un indicator fiabil de reversare bearish, combinat cu structura generala de piata bearish, creste probabilitatea unei miscari descendente. Urmarim un breakdown sub 5.131 USD pentru a confirma miscarea bearish, cu tinte la 5.057 USD si 4.991 USD.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania, iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila aici:  https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati, cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit. Descopera tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.

Click pe imagine

Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.