Analiza piata crypto BTC, ETH, EGLD, LTC, SHIB - 28 Septembrie 2023

Analiza piata crypto BTC, ETH, EGLD, LTC, SHIB - 28 Septembrie 2023

Piata Crypto in ultimele 24h:

🌐 Piata globala a criptomonedelor este de 1 trilion de euro, o crestere de 0,14% in ultima zi.
πŸ’° Volumul total al pietei cripto in ultimele 24 de ore este de 26,75 miliarde de euro, ceea ce inseamna o crestere de 34,38%.
πŸ“ˆ Volumul total al DeFi este acum de 2,61 miliarde de euro, reprezentand 9,75% din volumul total al pietei cripto in ultimele 24 de ore.
πŸ’Ό Volumul tuturor monedelor stabile este acum de 25,06 miliarde de euro, adica 93,71% din volumul total al pietei cripto in ultimele 24 de ore.
πŸŒ• Dominanta Bitcoin este in prezent de 48,84%, o scadere de 0,07% in ziua de azi.

Bitcoin (BTC): Model M Bearish

BTC/EUR si scenariul actual pe graficul sau de 4 ore. In analiza anterioara, am punctat posibilitatea unei scaderi, dar pe masura ce piata evolueaza, acum observam formarea unui model M bearish in apropierea unei zone de rezistenta.

Modelul M Bearish: Acest model isi ia numele de la asemanarea sa cu litera 'M' si adesea semnifica o posibila inversare a tendintei de la bullish la bearish. Ceea ce este interesant in privinta sa este ca partea dreapta a acestui 'M' este mai joasa decat partea stanga, indicand o presiune bearish puternica.

Pentru confirmarea acestui scenariu bearish, trebuie sa vedem o scadere sub nivelul de cerere de 24.432 Euro. Daca acest nivel este depasit, tintele potentiale pe partea de jos sunt 23.965 Euro, 23.636 Euro si 23.340 Euro. Merita mentionat ca exista o zona de intrare cu risc sub nivelul de cerere de 24.820 Euro, potrivita in principal pentru traderii profesionisti cu experienta in gestionarea riscurilor.

Ethereum (ETH): Model M Bearish

ETH/EUR a atins recent tintele noastre bullish anterioare din zona de cerere. Cu toate acestea, acum se afla in apropierea unei zone de oferta si formeaza un model "M" bearish pe intervalul orar. O scadere sub 1.519 Euro ar putea duce la tinte potentiale la 1.502 si 1.492 Euro.

MultiversX (EGLD): Maxime Inferioare si Minime Inferioare, Consolidare

EGLD/EUR urmeaza in prezent un model de maxime inferioare si minime inferioare. Se consolideaza in apropierea nivelului de cerere pe intervalul zilnic. Daca EGLD coboara sub 22.34 Euro, putem sa ne asteptam la urmatoarea minima inferioara, cu tinte potentiale in jur de 21.56 si 20.85 Euro.

Shiba Inu (SHIB) : Modelul Head and Shoulders

SHIB/EUR formeaza un model head and shoulders pe intervalul zilnic. Daca se prabuseste sub nivelul de 0.00000645 Euro, tintele potentiale de luat in considerare sunt 0.00000584 Euro si 0.00000544 Euro. Eficienta acestei tranzactii ar putea fi sporita daca Bitcoin (BTC) arata miscari bearish, deoarece Bitcoin influenteaza adesea piata mai larga a criptomonedelor.

Litecoin (LTC): Modelul Inverse Head and Shoulders cu Divergenta Bullish

LTC/EUR formeaza un model inverse head and shoulders cu divergenta bullish pe intervalul zilnic. Daca Bitcoin (BTC) devine bullish si LTC se rupe deasupra gatului si nivelului de cerere de 65.49 Euro, tintele potentiale ar putea fi 69.30 Euro si 71.93 Euro.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila prin urmatorul link: https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati si cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit.

Descopera Β tranzactionarea directa cu RON si cele peste 90 de criptomonede disponibile in platforma.


Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii, Β isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.