Avalanche (AVAX) - Coin of the Week

Avalanche (AVAX) - Coin of the Week

Avalanche (AVAX) este o platforma Blockchain bazata pe contracte inteligente (smart contracts). Este conceputa in principal pentru piata crypto, tranzactii financiare inteligente si alte operatiuni similare, cu costuri reduse. Tehnologia Avalanche (AVAX) are potential de dezvoltare si in domeniul finantelor descentralizate (DeFi) si spatiul artei digitale (Non Fungible Tokens).

Cum a aparut criptomoneda Avalanche (AVAX)?

Criptomoneda Avalanche (AVAX) a fost lansata in 2020 de echipa Ava Labs si a urcat rapid in topul celor mai populare criptomonede din piata crypto. Platforma si criptomoneda Avalanche au fost create pentru a rezolva mai multe aspecte intalnite in majoritatea retelelor Blockchain. Obiectivul propus de criptomoneda Avalanche urmareste dezvoltarea caracteristicilor asociate in general cu tehnologia Ethereum (ETH).

Cum functioneaza criptomoneda Avalanche (AVAX)?

Designerii Avalanche (AVAX) au declarat ca eficienta si sustenabilitatea stau la baza proiectului lor. Criptomoneda Avalanche foloseste un protocol proof-of-stake (PoS) unic care permite o viteza superioara de tranzactionare, atunci cand este comparata cu alte tehnologii Blockchain. Spre deosebire de Ethereum, care rezolva tranzactiile in aproximativ 6 minute, tehnologia Blockchain Avalanche isi propune sa finalizeze transferurile in cateva secunde.

Avalanche combina trei retele blockchain separate pentru a obtine scalabilitate si functionalitate superioare. Protocolul functioneaza ca un sistem de plata fara frictiuni, criptomoneda si ecosistem DeFi. Cele 3 blockchain-uri, lantul (chain) X, lantul (chain) C si lantul(chain) P au toate roluri diferite in retea. Impreuna, le ofera dezvoltatorilor Avalanche sa creeze Dapp-uri mai robuste.

Reteaua Avalanche ia periodic din circulatie un procent din unitatile crypto, acest proces este cunoscut sub numele de "burning" care are ca scop mentinerea integritatii tehnologiei Blockchain pe termen lung. Acest proces poate avea un impact asupra pretului Avalanche, prin scaderea ofertei acestei criptomonede, creand astfel un interes crescut prin sustenabilitatea pe termen lung.

Aplicatii ale monedei Avalanche

  • Dezvoltarea de aplicatii descentralizate, cu costuri reduse
  • Lansarea blockchain-urilor personalizate, private si publice
  • Integrarea facila in zona financiara - contribuie activ la dezvoltarea de aplicatii din sfera serviciilor financiare

Pentru mai multe informatii cu privire la AVAX mergi pe pagina Pret Avalanche (AVAX).

Una din componentele de baza ale criptomonedei Avalanche este capacitatea de a construi sub-retele. O sub-retea poate fi un singur Blockchain Avalanche sau un grup de Blockchain-uri care sunt validate impreuna. Strategia este implementata pentru a crea o retea generala mai eficienta si descrentralizata. Sub-retelele sunt unice pentru ca nu se epuizeaza niciodata. Cand se atinge o limita, reteaua creeaza sub-retele suplimentare. In acest sistem, cei care blocheaza criptomoneda Avalanache, in procesul de staking, joaca un rol important de verificare si sustinere a retelei principale.

Avantajele criptomonedei Avalanche (AVAX)

Avantajele criptomonedei Avalanche se datoreaza in principal caracteristicilor sale de dezvoltare. Fondatorii proiectului au dezvoltat o modalitate de a depasi problemele obisnuite dintr-un proiect crypto cu un model de blockchain unic.

  • Interoperabilitatea
  • Scalabilitatea Avalnche
  • Aplicabilitatea
  • Sustenabilitatea

Pentru mai multe informatii cu privire la AVAX mergi pe pagina Pret Avalanche (AVAX).

Criptomoneda Avalanche (AVAX) in 2023

Avalanche a incheiat un parteneriat cu Amazon Web Services (AWS) pentru a aduce o mai mare adoptie institutionala pe piata crypto. AWS va oferi serviciile de aplicatii descentralizate ale AVAX intregii sale piete.

Parteneriatul ar putea fi un pas cheie pentru ca mai multi oameni sa fie expusi la tehnologia blockchain, deoarece Amazon ofera locuri de munca in peste 100 de tari. In plus, reteaua blockchain Avalanche este, de asemenea, membra Amazon Partner Network si va ajuta clientii sa implementeze oferte personalizate pe AWS, conectate la peste 100.000 de parteneri.

Pe termen lung, criptomoneda Avalanche isi propune crearea unei platforme sigure si eficiente pentru dezvoltarea ecosistemului DeFi. In acelasi timp, este un proiect Blockchain care doreste integrarea sectorului financiar traditional in noul ecosistem digital. Criptomoneda Avalanche reprezinta inca un pas important spre descentralizarea totala a sistemului financiar.

Indicatori Avalanche (AVAX)

Market Cap Avalanche (AVAX): 4.8 miliarde EURO

Pret Avalanche azi: 15 EURO

Volum de tranzactionare Avalanche (24 ore): 350 milioane EURO

Comunitate Avalanche (AVAX)

https://twitter.com/avalancheavax

Cele mai noi stiri despre Avalanche (AVAX)

  • Avalanche a incheiat un parteneriat cu Amazon pentru a aduce o adoptie institutionala mai mare pe piata crypto.
  • Avalanche a confirmat oficial ca va sprijini stablecoin-ul USP dezvoltat de Platypus DeFi. Compania de DeFi a confirmat anterior ca stablecoin-ul va fi in in fondul principal Avalanche, care va juca un rol important in stabilitatea USP. In plus, mecanismul de garantare Avalanche este pregatit sa foloseasca si alte monede stabile.

Cum cumpar criptomoneda Avalanche (AVAX)

Pe platforma Tradesilvania poti sa cumperi si sa vinzi criptomoneda Avalanche sau alte tipuri de criptomonede, precum Ethereum (ETH) si Solana (SOL). In platforma noastra, ai posibilitatea de a include unitatile de Avalanche (AVAX) in serviciul de Savings, prin care poti genera venit pasiv.

Creeaza-ti cont si cumpara criptomoneda Avalanche pe platforma premium de investitii crypto din Romania!