Binance Smart Chain (BSC) disponibil in platforma - comisioane reduse BSC si transferuri pe retele multiple

Binance Smart Chain (BSC) disponibil in platforma - comisioane reduse BSC si transferuri pe retele multiple

Tradesilvania a adaugat suport pentru Binance Smart Chain (BSC), care o sa faciliteze transferul de criptomonede si incasarile crypto cu comisioane reduse. In prezent, echipa a adaugat suport BSC pentru tranzactiile cu Tether (USDT), Ethereum (ETH) si Binance (BNB), criptomoneda nativa din reteaua BSC (Binance Smart Chain).

Ce este Binance Smart Chain (BSC)?

Binance Smart Chain (BSC) este un blockchain flexibil, cu capacitatea de a implementa atat contracte inteligente (smart contracts), cat si aplicatii descentralizate (dApps). In ultima perioada, Binance Smart Chain a devenit un ecosistem important in spatiul DeFi (finante descentralizate) si NFT, rivalizand cu reteaua Ethereum (ETH), atat cand vine vorba de numarul de utilizatori, cat si de numarul de aplicatii descentralizate dezvoltate.

Echipa Tradesilvania a identificat doua avantaje importante in ecosistemul BSC, folosind aceasta integrare pentru dezvoltarea platformei de tranzactionare si serviciilor oferite de Tradesilvania.

Avantaje Binance Smart Chain (BSC)

Transferuri crypto cu comision redus

Odata cu cresterea criptomonedelor si spatiului DeFi in 2021, taxele de tranzactionare de pe reteaua blockchain Ethereum (ETH) au atins un nivel record. Acest lucru reprezinta un blocaj pentru cresterea ecosistemului crypto si descurajeaza participarea utilizatorilor si investitorilor interesati. In comparatie cu reteaua Ethereum, numita ERC20, taxele de transfer pe Binance Smart Chain (BSC) sunt mult mai mici.

De exemplu, un transfer de Tether (USDT) pe ERC20 necesita un comision de retea intre 24-30 USDT. Pe Binance Smart Chain (BSC) in platforma Tradesilvania, aceeasi tranzactie necesita o taxa de maxim 2 USDT.

Transferuri crypto intre retele multiple din platforma Tradesilvania

Prin reteaua blockchain Binance Smart Chain, utilizatorii pot transfera criptomonede in diferite retele. BSC este compatibil cu ERC20, fiind posibila o legatura eficienta intre cele mai importante doua retele blockchain. Acest avantaj, impreuna cu comisioanele reduse crypto, permit clientilor nostri sa transfere monede intre Tradesilvania si Binance intr-un mod eficient si avantajos.

In perioada urmatoare, echipa Tradesilvania se asteapta sa extinda suportul Binance Smart Chain pentru mai multe criptomonede dar si sa introduca retele blockchain noi, cum sunt Polygon (MATIC) si Avalanche (AVAX).

Tradesilvania ofera acces la 47 de criptomonede, 107 de paritati crypto, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!