Ce este criptomoneda TRON (TRX) ?

Ce este criptomoneda TRON (TRX) ?

Cripto moneda TRON a fost lansata in 2017 de catre fundatia TRON Foundation  din Singapore si este o platforma de partajare a continutului de divertisment bazata pe tehnologia blockchain.

Ce este TRON ?

TRON este un protocol descentralizat bazat pe blockchain, care are drept scop construirea unui sistem de divertisment cu conținut liber, cu tehnologia de blocare si distributie. Prin moneda TRON fiecare utilizator poate sa publice in mod liber continut, sa stocheze date intr-o forma autonoma descentralizata permitand creatorilor de continut sa se conecteze direct cu consumatorii. Prin acest sistem, moneda Tron va elimina intermediarii.

Practic proiectul rezolva problemele de acces la continut digital aducand in domeniu conceptul popular de economie comuna (shared economy), permitand utilizatorilor sa plaseze texte, imagini, videoclip-uri si emisiuni live intr-un spatiu de stocare partajat in scopul utilizarii comune.

Cumpara Vinde Tron (TRX)

Avantajele retelei TRON

  • date libere si necontrolate
  • un sistem care se bazeaza pe continut, unde consumatorii isi pot monetiza si raspandi continului
  • o infrastructura speciala care ajuta la distribuirea continului digital

Ce este TRX (TRONIX) ?

Moneda oficiala pentru TRON este Tronix (TRX). TRX este unitatea de baza din reteaua TRON. TRX este utilizat de utilizatori pentru a plati continutul pe care doresc sa il acceseze.

Cu o capitalizare de piata de peste 1 miliarde de dolari si o crestere de peste 3000% in cateva saptamani de la lansare, TRON (TRX) este una din cele mai cumparate monede de pe piata de criptomonede in anul 2019.

TRON (TRX) Logo

TRON mainnet

In iunie 2018, Tron si-a lansat propriul mainnet, migrand de pe blocul Ethereum. Imediat dupa aceasta migrare Tron a achizitionat BitTorrent, pionier in distributia continutului online.

Viitorul lui TRON

Scopul creatorilor Tron este de a construi un ecosistem la care oricine poate sa participe si sa beneficieze de avantaje lui.

Compania beneficiaza de sprijin financiar si aprobarea unora dintre cei mai proeminenti oameni de afaceri din China precum: Tan Binns, fondatorul Clash of Kings, Dai Wei, fondator si CEO al buy-in OFO, Yin Minshan, fondator Lifan etc.

Valoarea criptomonedei TRX este in continua crestere iar din ce in ce mai multe persoane si companii utilizeaza platforma TRON ceea ce a dus la cresterea continutului si la dezvoltarea acesteia.

Cum poti cumpara TRON (TRX)

Pe platforma Tradesilvania ai posibilitatea de a cumpara sau vinde criptomoneda TRON (TRX) in Romania intr-un mod simplu, sigur si rapid.

Daca ai deja cont pe exchange-ul Tradesilvania poti sa le autentifici in contul tau si sa incepi sa tranzactionezi TRON sau sa creezi un cont nou pe platforma Tradesilvania pentru a incepe sa cumperi si sa vinzi TRON

Echipa Tradesilvania.