Cosmos (ATOM) - Criptomoneda noua pe Platforma Tradesilvania

Cosmos (ATOM) - Criptomoneda noua pe Platforma Tradesilvania

La Tradesilvania, suntem dedicati imbunatatirii continue a platformei noastre pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de tranzactionare. Scopul nostru este sa iti facem cat mai usoara si eficienta tranzactionarea de ATOM si alte criptomonede, crearea de portofele digitale si gestionarea depozitelor si retragerilor.

Cosmos (ATOM)

Cosmos (ATOM) este moneda nativa a retelei Cosmos, care are ca scop facilitarea interoperabilitatii intre diferite blockchain-uri. Ideea principala din spatele Cosmos este sa permita comunicarea si transferul de valori intre diverse blockchain-uri independente, ceea ce imbunatateste scalabilitatea si face mai usoara dezvoltarea de aplicatii descentralizate (dApps).

Operatiunile suportate pe Platforma Tradesilvania pentru ATOM dar si pentru toate criptomonedele deja existente sunt:

  • Tranzactionare (cumparare/vanzare): Poti tranzactiona ATOM si o varietate de criptomonede cu multiple paritati, inclusiv RON si EUR.
  • Crearea de portofele digitale: Deschiderea unui portofel digital pentru ATOM, dar si pentru fiecare criptomoneda existenta in platforma.
  • Depozite si retrageri: Alimentarea si retragerea crypto din portofelul digital din Platforma Tradesilvania in fiat.

🚀 Incepe sa tranzactionezi ATOM pe Platforma Tradesilvania astazi!

📲 Pentru a avea acces la contul tau de tranzactionare oricand, oriunde, descarca aplicatia din App Store sau Google Play.

📢 Pentru a nu rata nicio noutate urmareste-ne pe Twitter si alatura-te grupului nostru de Telegram.