Criptomoneda Polygon (MATIC) inclusa in serviciul de Savings Tradesilvania

Criptomoneda Polygon (MATIC) inclusa in serviciul de Savings Tradesilvania

Tradesilvania a introdus criptomoneda Polygon (MATIC) in serviciul de Savings, o modalitate prin care capitalizezi pe cantitatea de moneda detinuta, intr-un mod flexibil și la indemana. Mai multe informatii despre Serviciul de Saving sunt disponibile aici.

Polygon, cunoscut si ca Matic Network, este un proiect de scalare blockchain care isi propune sa ofere mai multe instrumente pentru eficientizarea tranzactiilor pe retelele blockchain. Polygon este o tehnologie blockchain care se bazeaza pe reteaua Ethereum și care-și propune sa dezvolte functionalitatile acesteia.

Reteaua Polygon functioneaza pe baza unui protocol de consens Proof-of-Stake (PoS), care permite utilizatorilor sa blocheze unitati de MATIC pentru sustinerea retelei si pentru sansa de a genera venit pasiv.

Vezi cum poti adauga monedele tale in serviciul de savings al Tradesilvania.com aici.

Platforma noastra ofera solutii multiple de securizarea a activelor, cum ar fi asigurarea impotriva atacurilor cibernetice (pana la 30.000.000 EUR), posibilitatea retragerilor FIAT strict in conturile validate de utilizatori precum și masuri suplimentare de securizare a contului de tranzactionare, cum este  autentificarea in 2 pasii (2FA - Two-Factor Authentication).

Vezi lista completa cu toate criptomonedele unice incluse in serviciul de Savings cu active digitale: https://tradesilvania.com/ro/savings

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 64 de criptomonede unice, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care le permite utilizatorilor sa-si acceseze portofoliul de oriunde si oricand.