Cum aleg romanii o platforma de tranzactionare crypto?

Cum aleg romanii o platforma de tranzactionare crypto?

Adoptia crypto in Romania este in continua crestere in anul 2022, ritmul in care romanii cumpara criptomonede este unul alert, iar romanii doresc sa gaseasca cea mai buna solutie pentru tranzactionarea cu criptomonede. Pe piata platformelor de tranzactionare crypto exista solutii variate pentru toate tipurile de investitii in criptomonede, inclusiv Tradesilvania. Dar cum aleg romanii o platforma pentru investitiile in criptomonede si active digitale?

In ianuarie 2022, platforma de tranzactionare criptomonede Tradesilvania si cea mai mare companie de studii de piata Ipsos au organizat primul studiu de piata independent, pentru a evalua gradul de adoptie a criptomonedelor in Romania si modul in care romanii aleg o platforma de tranzactionare. Studiul de piata a fost realizat in randul utilizatorilor de internet din Romania, cu varste cuprinse intre 18-55 ani, proveniti din mediul urban sau rural.

Studiul de piata despre criptomonede a identificat faptul ca majoritatea covarsitoare a adultilor romani, cu conexiune la internet, au auzit despre criptomonede, in special cei din orasele mari, cu un nivel superior de educatie. Studiul mai indica spre faptul ca romanii au criterii clare atunci cand vine vorba de alegerea unei platforme de tranzactionare cu crypto.

Printre caracteristicile care influenteaza alegerea unei platforme de cumparare/tranzactionare criptomonede, romanii considera ca cele mai importante sunt:

  • Numarul de criptomonede din platforma
  • Alimentarea nelimitata in RON
  • Alimentarea contului folosind cardul VISA/ Mastercard
  • Suport clienti in limba romana
  • Optiunea de trading automat

Alti factori importanti pentru alegerea unei platforme de tranzactionare crypto sunt si serviciile suplimentare: tranzactii OTC (Over the Counter), incasare si transferuri automate de criptomonede, servicii de savings criptomonede.

Studiul de piata Tradesilvania/Ipsos arata ca atat detinatorii cat si cei interesati sa achizitioneze criptomonede pe viitor identifica alimentarea contului prin cardul Visa/Mastercard ca o caracteristica esentiala. In plus, romanii care intentioneaza sa detina criptomonede in viitor cauta un numar ridicat de criptomonede disponibile si optiunea de trading automat, atunci cand aleg o platforma.

Platforma premium Tradesilvania este dezvoltata in mod continuu si raspunde cerintelor clientilor din Romania. Tradesilvania este singura platfoma care permite alimentarea nelimitata cu RON si seviciul de Savings cu crypto. In plus, Tradesilvania include cel mai mare numar de criptomonede, iar prima alimentarea cu card Visa/Mastercard din luna este gratuita.

Prin implementarea unor solutii inovatoare de trading si custodie crypto si prin cooptarea in echipa de conformitate a unor experti in domeniu din Romania, Tradesilvania devine o platforma de referinta pentru investitiile in bunuri digitale.

Tradesilvania oferă acces 24/7 la 47 de criptomonede si 107 paritati de tranzactionare automata in aplicatia mobila si web, cat si servicii OTC, de asset management, custodie si infrastructura financiara blockchain pentru persoane fizice, companii si institutii. Deschide un cont Tradesilvania pe persoana fizica sau juridica și tranzactioneaza crypto pe platforma premium de investitii din Romania!