Cum vinzi NFT (Non Fungible Tokens) si incasezi banii in contul bancar cu Tradesilvania

Cum vinzi NFT (Non Fungible Tokens) si incasezi banii in contul bancar cu Tradesilvania

Un NFT (Non Fungible Token) reprezinta un certificat in blockchain care verifica autenticitatea si proprietatea unui obiect digital. Token-ul NFT poate sa fie orice: imagine, video, pictura, postare pe retelele sociale  sau orice element in format digital unic. De retinut este ca acestea sunt unice (sau nonfungibile) si nu pot sa fie tranzactionate ca si criptomonedele. Fiecare NFT este unic, chiar daca face parte dintr-o colectie de NFT-uri.

Cele mai raspandite NFT-uri sunt bazate pe reteaua Ethereum, care permite dezvoltatorilor de continut si artistilor sa stocheze informatii securizate despre obiectul digital in blockchain. Token-ul NFT este creat cu ajutorul unor programe, numite smart contracts, care stabilesc transferabilitatea activului digital.

Atunci cand se tranzactioneaza un NFT, cumparatorul primeste o cheie care face dovada proprietatii. Desi pot exista multe copii ale obiectului digital pe Internet, doar cel care are cheia originala poate demonstra autenticitatea si unicitatea activului digital.

Unde se vand NFT-uri - Non Fungible Tokens

Majoritatea platformelor pe care se vand NFT-uri le solicita cumparatorilor sa detina un portofel digital si sa utilizeze criptomonede pentru a-si plati achizitiile. Cele mai cunoscute platforme de tranzactionare NFT sunt: OpenSea, Rarible, SuperRare, Foundation si AtomicMarket.

Cum vand NFT prin Tradesilvania

In cazul NFT-urilor, artistul care trece prin procesul de minting primeste royalties. Procentul fiecarei vanzari care este platit in drepturi de autor este stabilit in avans de catre artist/emitentul de NFT. Odata ce un NFT este minted (generat), procentul de royalties este colectat automat de catre artist.

In procesul de minting, artistul sau emitentul de NFT poate include adresa portofelului digital din platforma Tradesilvania si astfel este evidenta sursa fondurilor incasate. Dupa vanzarea activului de tip NFT, in baza contratului inteligent (smart contract), contravaloarea activului in monede digitale este incasata in contul Tradesilvania, in adresa unica detinuta de utilizatorul platformei.

Cum poti incasa banii din vanzare de NFT in cont bancar

In acest moment nu poti transfera intr-un cont bancar monede digitale si criptomonede. In schimb, prin infrastructura Tradesilvania poti transfera valoarea criptomonedelor in RON si EURO direct in contul bancar.

Platforma noastra pune la dispozitia utilizatorilor un portofel digital prin care acestia pot efectua retragerea intr-un cont bancar a contravalorii monedelor digitale incasate in portofelul de criptomonede. Contravaloarea in Lei sau Euro poate fi transferata intr-un cont curent bancar, deschis la orice banca din Romania sau din Spatiul Economic European.

Portofelul digital pentru criptomonede Tradesilvania poate stoca pana la 64 de criptomonede unice si suporta incasari si plati crypto pe multiple retele, schimburi crypto-crypto și crypto-RON/EUR.

Portofelul digital Tradesilvania permite retragerea castigurilor crypto intr-un timp convenabil si eficientizeaza procesul, fara timp lung de asteptare și cu costuri minime fixe de retragere (10 RON/1 EUR), indiferent de valoarea sumei retrase. Alimentarile in RON sunt 100% gratuite si pot fi facute direct dintr-un cont bancar din Romania, catre un cont bancar din Romania. Intr-un mod similar, toate alimentarile in Euro prin transfer bancar sunt 100% gratuite. Prima alimentare lunara cu cardul este in continuare gratuita, astfel ca poti avea banii instant in platforma si sa incepi sa tranzactionezi fara intreruperi.  

In platforma Tradesilvania, retragerea castigurilor crypto intr-un cont bancar este eficienta si simpla. Prin portofelul digital poti retrage 64 criptomonede unice prin conversia crypto in RON si EURO la cel mai avantajos curs de schimb. In plus, echipa Tradesilvania iti sta la dispozitie si ofera suport in limba romana pentru procesul de retragere crypto in contul bancar sau pentru orice intrebare despre platforma si procesul de vanzare NFT.

Retragerile sunt efectuate in contul tau bancar, iar echipa Tradesilvania se asigura de validarea transferului, pentru a creste nivelul de securitate in cazul retragerilor crypto si transferurilor asociate cu procesul de vanzare de NFT. In plus, Tradesilvania iti pune la dispozitie modalitatea de logare in aplicatia platformei utilizand Two Factor Authentication (2FA), prin care te asiguri ca accesul in platforma este securizat, iar orice plata este procesata in siguranta.

Serviciul de investitii digitale Tradesilvania, prin care vanzatorii si colectionarii NFT au acces la piata de Non Fungible Tokens și la o modalitate simpla și rapida de conversie a valorii activelor in moneda FIAT si retrage sumele in conturile bancare, reprezinta o necesitate pentru piata crypto din Romania si Spatiul Economic European pe care suntem bucurosi sa o acoperim de peste 5 ani.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania iti ofera acces la criptomoneda Bitcoin (BTC) si alte 63 criptomonede unice. In plus, punem la dispozitie un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care-ti permite sa accesezi portofoliul de criptomonede oriunde si oricand.

Deschide-ți cont și începe să investești sau tranzactionezi chiar astăzi