Cumpara XRP cu discount de 10% prin Tradesilvania Spotlight FlashSale

Cumpara XRP cu discount de 10% prin Tradesilvania Spotlight FlashSale

O noua oportunitate sa cumperi XRP pe Tradesilvania Spotlight!

Luni, 27 mai, incepand cu ora 14:00 si pana la 17:00 poti cumpara XRP cu discount de 10%.

In cadrul campaniei XRP FlashSale, poti alege dintre trei tipuri de tichete, fiecare oferindu-ti acces la diferite cantitati de Ripple la preturi speciale, ce pot fi achizitionate cu USDT, din portofelul tau Tradesilvania.

Ce tichete sunt disponibile?

🎟️ 12 x Tichet de 10 USDT, aproximativ 240 XRP
🎟️ 5 x Tichet de 50 USDT, aproximativ 500 XRP
🎟️ 3 x Tichet 100 USDT, aproximativ 600 XRP

Fiecare tichet iti poate aduce XRP la un pret special, cu 10% mai ieftin decat pretul pietei.

Participarea la FlashSale presupune procesarea tranzactiei in cazul in care tichetului tau este castigator, respectiv returnarea valorii tichetului, in cazul in care acesta este necastigator.

Participarea la FlashSale nu implica niciun cost pentru utilizatorii Tradesilvania.

Cum functioneaza FlashSale XRP?

Participarea in campania FlashSale XRP este super simpla si rapida. Presupune inscrierea ta in FlashSale pe intervalul afisat in campanie disponibila in Platforma Tradesilvania, sectiunea Spotlight.

  1. Achizitioneaza tichetului: Intra in platforma Tradesilvania in versiunea web, acceseaza sectiunea Spotlight si alege tichetul dorit din campania FlashSale XRP.
    Asigura-te ca ai suficiente fonduri USDT in portofelul tau Tradesilvania pentru a acoperi valoarea tichetului ales.
  2. Confirma participarea: Doar confirma-ti participarea cu un simplu click si ai intrat in cursa pentru a castiga XRP la preturi speciale.
  3. Castiga sau beneficiaza de returnarea sumelor: Dupa incheierea campaniei, tichetele vor fi supuse unei trageri la sorti. Castigatoriilor li se va procesa tranzactia de achizitie deja stabilita la nivelul tichetului, in timp ce tichetele necastigatoare vor fi restituite 100% in wallet USDT din platforma.

Intra in comunitatea Tradesilvania prin grupul nostru de Telegram pentru a fi la zi cu campaniile in desfasurare.


Un loc special in lumea criptomonedelor, Tradesilvania Spotlight este aici pentru a-ti oferi o experienta inovatoare si captivanta. De la FlashSale-uri la Airdrop-uri si Launchpad-uri, avem grija sa aducem oportunitati unice si servicii de calitate comunitatii noastre active pe care o poti descoperi aici.

Asa ca, pregateste-ti portofelul si fii gata sa iei parte la FlashSales in Tradesilvania Spotlight. Exploreaza lumea crypto cu incredere si profita de avantajele acestei oferte exclusive!