E bine să investești în criptomonede și în Bitcoin ?

E bine să investești în criptomonede și în Bitcoin ?

Ca în orice investiție, câștigul și riscul sunt o combinație specifică unei economii de piață, concurențiale. Totuși, într-o astfel de economie trebuie să existe o anumită strategie de minimizare a riscului. La întrebarea ”Este bine să investești în criptomonedeși în Bitcoin?” au răspuns o serie de mari jucători pe piața digitală, viziunea lor comună fiind aceea că este bine să investești în criptomonede și în bitcoin, cu ocondiție, aceea de a diversifica investițiile pentru a minimiza riscurile.

Pe măsură ce mediul digital al criptomonedelor continuă să evolueze ca extindere și complexitate, vei ajunge să te întrebi nu numai dacă este bine să investești în criptomonede și în Bitcoin ci și în ce criptomonede poți să investești și pe care dintre ele să le eviți. Colaborarea cu profesioniștii înregistrați, arată Tradesilvania.com, impulsionează economisirea timpului și sporirea șanselor unei investiții profitabile.

Paul Veradittakit, partener Pantera Capital, recomandă, diversificarea investițiilor în criptocurrency: „Cred că dacă ești un investitor individual, are sens să încerci să te diversifici cât mai mult, doar pentru că există mult risc în criptomonede. și multă volatilitate și doriți să vă asigurați că aveți un coș din ele și să sperăm să țintiți una dintre investițiile care se vor descurca foarte bine. "

Parul Gujral, CEO Snowball, consideră că poți câștiga în mare măsură dacă ai vechime pe piață chiar așa, dar, la fel ca mulți oameni experimentați în 2020, poți pierde de asemenea la fel de repede.

Parul Gujral vede cheia succesului atunci când vine vorba de investiții în criptomonede ca fiind în diversificarea riscului tău. investind într-un grup de criptomonede verificate de profesioniști financiari, la fel ca și conturile de 401k sau fondurile indexate.

Parul Gujral,  a declarat : "Cu aplicația noastră mobilă, vă permitem să investiți în criptocurrențe sau active digitale, precum Warren Buffet dorește să investiți în acțiuni prin intermediul S&P 500. Warren Buffett, Ray Dalio și chiar Tony Robbins în cartea sa, Money Master the Game, toate recomandă indexul Investind într-un index, comisioanele și riscul sunt mult mai mici, este optimizat din punct de vedere fiscal și puteți depăși de obicei piața ".

O altă provocare pentru tine, dacă dorești un răspuns dacă este bine să investești în cripto-monede și în Bitcoin,  constă în identificarea acelor profesioniști financiari care pot face cercetări recomandând un portofoliu de scripturi care să ofere o rentabilitate constantă a investiției (ROI), reducând în același timp expunerea ta la o piață fluctuantă sau în scădere.

Există o multitudine de opțiuni atunci când sunt implicate aplicații de criptomonede și platforme de investiții, însă unul dintre factorii de diferențiere pe care investitorii ar trebui să-i aibă în vedere atunci când lucrează cu profesioniștii financiari, consideră Tradesilvania.com sunt cei care au obținut statutul de consilier de investiții înregistrat (RIA) de către Securities Exchange Commission.

Echipa Tradesilvania

Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.
Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S