Elrond Gold – eGLD - disponibil in platforma Tradesilvania

Elrond Gold – eGLD - disponibil in platforma Tradesilvania

Orice monedă din lume este considerată un depozit de valoare, atâta vreme cât își poate menține în timp valoarea relativă, fără a se deprecia. În plus, orice monedă solidă trebuie să îndeplinească anumite caracteristici legate de utilitate, raritate, durabilitate, transportabilitate și risc de falsificare.

Elrond este o platformă blockchain al cărei principal țel este de a crea o nouă arhitectură blockchain, care să depășească actualul nivel de performanță în ceea ce privește scalabilitatea. Aceasta oferă de asemenea o atenție deosebită eficienței securității, menținând un echilibru între parametri precum descentralizare, scalabilitate și securitate. Proiectul poate fi considerat o regândire a bazelor arhitecturii blockchain.

eGLD este un nou tip de monedă digitală cu proprietăți unice, ce creează un depozit solid de valoare digitală.

1.       Utilitate eGLD

Cel mai mare avantaj al monedei eGold este acela că stă la baza uneia dintre cele mai avansate arhitecturi blockchain, procesând mai mult de 15 000 de tranzacții pe secundă la lansare, cu capacitatea de a depăși sute de mii, pe secundă.

2.       Raritate eGLD

Cheia menținerii valorii unei monede este oferta acesteia. O ofertă prea mare ar putea duce la o creștere a prețurilor bunurilor, ceea ce ar duce la un colaps economic.

În Elrond, oferta începe la 20 000 000, dar oferta maximă nu poate depăși 31 415 926 monede, pe o perioadă de zece ani. Această capitalizare va scădea cu fiecare tranzacție procesată și cu fiecare comision generat. Așadar, cu cât este mai mare rata de adopție, cu atât va scădea oferta de eGold.

3.       Divizibilitate eGLD

Elrond are un grad mult mai mare de divizibilitate decât majoritatea monedelor fiat. Un eGold este divizibil cu 18 puncte decimale. Dacă prețul Elrond va crește în timp, divizibilitatea sa crescută va asigura faptul că oamenii vor putea lua parte la tranzacții zilnice, doar cu mici fracțiuni ale unui singur Elrond.

4.       Transportabilitate eGLD

În contrast cu monedele fiat, unde procesul transferului de bani poate dura zile și poate avea comisioane mari, atâta vreme cât există internet, eGold poate fi transferat oriunde în lume, instant, la un cost de 100 de ori mai mic decât oricare altă variantă disponibilă. eGold este listat la cele mai mari exchange-uri, așadar, poate fi schimbat foarte ușor cu orice altă monedă.

5.       Durabilitate eGLD

Formele de plată digitale nu sunt supuse acelorași riscuri fizice de deteriorare precum monedele fiat. Pentru acest motiv, eGold are o valoare uriașă. Nu poate fi distrus în același mod precum o bancnotă, deși poate fi pierdut. Dacă un utilizator își pierde cheia cryptografică, eGold-ul din wallet-ul respectiv poate deveni permanent inutilizabil.

De cand se poate tranzactiona ?

Criptomoneda eGLD se va putea tranzactiona pe platforma Tradesilvania incepand cu data 05.10.2020 ora 10:00.

Perechi eGLD

Pentru inceput se va putea tranzactiona in pereche cu RON si EURO.

Echipa Tradesilvania