Humans.ai ($HEART) Airdrop - Tradesilvania Spotlight

Humans.ai ($HEART) Airdrop - Tradesilvania Spotlight

Inscrie-te instant in Airdrop-ul Humans.ai pe Tradesilvania Spotlight prin confirmarea paprticiparii in platforma. Aceasta campanie este sustinuta de Humans.ai, consolidand in continuare parteneriatul nostru inceput in urma lansarii tokenului $HEART la finalul anului 2023 in platforma Tradesilvania.

Poti castiga unul din cele 20 de premii a 10.000 $HEART prin simpla apasare a unui buton in platforma Tradesilvania. Valoarea totala a premiilor este de 200.000 $HEART (aproximativ 5.000 EURO la momentul lansarii campaniei).

Despre Humans.ai

Intr-o lume in care tehnologia devine din ce in ce mai prezenta in vietile noastre, exista o realizare ca printre algoritmi si fluxuri de date ceva este de nelipsit: amprenta umana.

In fruntea acestei realizari se afla Humans.ai, o initiativa menita sa revolutioneze peisajul Inteligentei Artificiale (AI) si al tehnologiei Blockchain.

Prin combinarea Blockchain-ului cu Inteligenta Artificiala, Humans.ai, un proiect romanesc, permite oamenilor din intreaga lume sa-si exploreze potentialul fara limite. Humans.ai este primul cadru etic pentru AI și Blockchain. Este vorba despre recunoasterea faptului ca, in spatele fiecarei linii de cod si a fiecarei tranzactii exista o fiinta umana a carei esenta merita sa fie recunoscuta.

Humans is AI with a HEART

In centrul ecosistemul Humans.ai se afla tokenul HEART, disponibil pe Tradesilvania.com din octombrie 2023.

Ca parte a angajamentului nostru de a promova o abordare centrata pe comunitate, suntem incantati sa lansam Airdropul $HEART pe Tradesilvania Spotlight!

Airdropurile nu sunt doar pentru traderii experimentati. Daca esti un nou in spatiul crypto, acum este momentul perfect sa incepi. Profita de acest Airdrop $HEART unic pentru a-ti incepe calatoria in lumea crypto.


Cum sa participi:

  1. Asigura-te ca faci parte din comunitatea noastra Tradesilvania pe Telegram.
  2. Acceseaza platforma Tradesilvania, sectiunea Spotlight. Daca nu ai inca un cont, nu-ti fa griji! Este super rapid si usor sa te inregistrezi.
  3. Odata ce te afli in sectiunea Spotlight, doar trebuie sa apesi pe butonul "Join" pentru a-ti confirma participarea la Airdropul $HEART.


Premiu: Valoarea totala a premiilor este de 200.000 $HEART si poti castiga unul dintre cele 20 de premii a cate 10.000 $HEART fiecare. Valoarea totala a premiilor este, la momentul lansarii campaniei, aproximativ 5.000 EURO.

Criptomonedele castigate pot fi folosite cum doresti: pot fi transferate, vandute sau pastrate.

Perioada activa a Airdrop-ului este intre 28.02.2024 - 31.03.2024.

Daca ai intrebari sau ai nevoie de asistenta, nu ezita sa ne contactezi pe grupul de Telegram sau la [email protected].

Ramai la curent prin Telegram și Twitter Tradesilvania.

Succes tuturor participantilor!💚