Elrond - Creștere semnificativă și potențial de termen lung

Elrond - Creștere semnificativă și potențial de termen lung

De ce a crescut Elrond și cum poți profita de această evoluție

În ultima săptămână, criptomoneda românească Elrond eGold (EGLD) a înregistrat o creștere impresionantă de aproximativ 35%. Tot în ultimele zile, activul criptografic a atins o capitalizare de piață de peste 8 miliarde de USD, fapt ce reprezintă interesul ridicat pentru criptomoneda Elrond. În spatele evoluției se află o serie de evenimente relevante pentru dezvoltarea ecosistemului Elrond, care include elemente de fintech, DeFi (finanțe descentralizate) și IoT (Internet of Things).

Ce factori au determinat creșterea?

Un element cheie ce a determinat creșterea criptomonedei EGLD a fost lansarea oficială a Maiar Exchange pe 19 noiembrie. Încă din primele zile platforma a atras entuziaștii crypto, ajungând la un TVL (Total Value Locked) de peste 1 miliard USD. Total Value Locked se referă la totalul activelor depozitate, în contextul platformelor de tranzacționare descentralizate.

Un alt motiv pentru evoluția criptomonedei românești a fost creșterea în popularitatea a incubatorului de afaceri Maiar Launchpad. Platforma permite celor interesați să investească în ecosistemul Elrond și în start-up-urile asociate cu criptomoneda EGLD. Pe lângă Launchpad, cei de la Elrond pregătesc și un proiect legat de piața NFT-urilor (Non-fungible token), fapt ce poate determina o creștere mai mare a monedei pe viitor.

Cum să profiți de creșterea EGLD

Având în vedere continua dezvoltare a monedei, nu este de mirare că experții analizează potențialul EGLD de a intra în topul primelor 20 active criptografice, din punct de vedere al capitalizării. Pe platforma Tradesilvania, poți profita de creșterea spectaculoasă prin tranzacționarea EGLD în pereche cu RON, EUR și numeroase alte criptomonede.

Staking criptomoneda EGLD

Pe lângă tranzacționare, Tradesilvania îți oferă oportunitatea de a folosi EGLD pentru o soluție de economisire eficientă. Printr-un proces numit staking, în care cumperi monede virtuale și le blochezi pentru o perioadă scurtă, poți câștiga un venit pasiv cu un randament superior față de sistemul bancar tradițional. În plus, spre deosebire de alte platforme, Tradesilvania procesează staking-ul direct în cont, fără transferuri suplimentare. În acest fel eviți comisioanele de transfer și poți economisi mai mult. În prezent, prin EGLD staking poți genera un câștig anual de aproximativ 7%.

Intră în lumea crypto, creează un cont pe platforma Tradesilvania și tranzacționează criptomoneda EGLD cu ușurință!