Plata cu cardul la cumparare Bitcoin si Ethereum in Romania

Plata cu cardul la cumparare Bitcoin si Ethereum in Romania

Achizitia de monede virtuale Bitcoin si Ethereum este un proces destul de complicat in 2019 mai ales daca aveti nevoie sa faceti o plata Bitcoin sau o plata Ethereum rapida pentru un serviciu sau un produs care accepta plata in criptomonede.

Echipa Tradesilvania a depus eforturi tehnice in anul 2018 pentru a putea implementa plata cu cardul pentru a cumpara Bitcoin sau Ethereum cat si pentru celelalte criptomonede din platforma de exchange Tradesilvania. Poti cumpara monede virtuale instant cu plata cu card bancar VISA sau MASTERCARD .
Cumpara cu cardul in Romania urmatoarele criptomonede: Bitcoin ( BTC ), Ethereum  ( ETH ), Litecoin (LTC ) , Ripple (XRP), Stellar Lumens (XLM), Basic Attention Token (BAT) si multe altele.
Suma platita cu cardul este creditata automat in contul de client Tradesilvania si puteti tranzactiona Bitcoin si Ethereum imediat dupa plata cu cardul bancar.

Ai deja cont de tranzactionare pe platforma Tradesilvania ? Incepe sa cumperi Bitcoin cu card bancar imediat si echipa noastra iti sta la dispozitie pentru a realiza tranzactii cu Bitcoin si Ethereum.

Daca doar azi ai aflat de platforma Tradesilvania, inscrierea este rapida si dureaza cateva minute. Incepe sa tranzactionezi criptomonede chiar azi!

Echipa Tradesilvania.