Portofel digital Tradesilvania

Portofel digital Tradesilvania

Exchange-ul Tradesilvania ofera clientilor sai un portofel digital pentru Bitcoin si monede virtuale in care acestia isi pot pastra criptomonedele pe care le detin si pe care vor dori sa le tranzactioneze, sa le retraga sau sa le transfer unui alt proprietar. La momentul acesta in portofelul digital se poate depozita: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash si Stellar Lumens.

Ce este un portofel digital?

Portofelele digitale stocheaza cheile private de care ai nevoie pentru a accesa portofelul digital dar si pentru a efectua diverse operatiuni, spre exemplu, efectuarea unei plati.

Tipuri de portofele digitale criptomonede

Exista mai multe tipuri de portofele in care iti poti pastra cheile private: Aplicatie portofel digital pentru desktop, Aplicatie portofel digital pentru mobil, Portofel online (Hot wallets), Paper wallet si Portofel digital hardware (Cold storage). Fiecare din aceste tipuri de portofele are avantajele si dezavantajele lui.

Portofel Hardware

Portofel digital Tradesilvania

Portofelul oferit de Tradesilvania este un portofel hibrid, fiind o combinatie de Portofel online (Hot wallets) si Portofel hardware (Cold storage). Prin combinatia celor doua tipuri de portofele am obtinut atat un portofel usor de utilizat de catre clienti cat si unul sigur.

Toate cheile private ale clientilor sunt pastrate offline iar balanta portofelului principal este mentinuta la un nivel minim pentru a minimiza riscurile. Majoritatea operatiilor de retragere efectuate se realizeaza in timp real dar uneori cand exista multe tranzactii efectuate exista posibilitatea ca acestea sa fie amanate pana cand portofelul principal este realimentat.

Un alt avantaj al portofelului digital oferit de Tradesilvania este acela ca se elimina comisioanele la tranzactii. Daca tranzactionati frecvent si urmariti fluctuatiile pe termen scurt va puteti reduce costurile considerabil prin eliminarea acestor comisioane de tranzactionare.

Alte avantaje pentru portofel digital:

  • Istoric tranzactii
  • Accesibil de pe telefon
  • Scanare QR Code
  • Tranzactii rapide
  • Autentificare in 2 pasi

Recomandam clientilor nostri sa activeze autentificarea in 2 pasi (se activeaza din sectiunea de setari din cont). Prin activarea autentificarii in 2 pasi veti adauga un nivel in plus de securitate a contului. Prin acest mod, retragerile din portofel nu vor fi posibile fara acest cod de securitate generat de aplicatie.

Echipa Tradesilvania.